Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6
U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - обговорення роботи приймачів
Marjan18:
--- Цитата: loder77 від 10:47:04, 10 Січня 2020 ---хто вже перевірив нове ПЗ?
як працює з IPTV HD?
--- End quote ---
вроді політ нормальний на HD каналах derisive.gif
urij66:
Мені здається, що змін ніяких не відбулось.Просто щоб відчепились.Подивився плейлист із HD каналами на В6 метал-кожен 2-3 іде докрутка і заїкання.Той самий лист і ті самі канали майже без проблем ідуть на Foros combo, та SI1311.Навіть здається sd канали почали гірше працювати.Інет провідний, 50мбіт/с, підключений до тюнера через лан переходнік.Ютуб теж із 2, або 4 раза запускається.Короче, тюнер помирає і підтримка закінчилась.Особиста думка.
vitivan:
--- Цитата: urij66 від 15:32:00, 10 Січня 2020 ---Мені здається, що змін ніяких не відбулось.Просто щоб відчепились.Подивився плейлист із HD каналами на В6 метал-кожен 2-3 іде докрутка і заїкання.Той самий лист і ті самі канали майже без проблем ідуть на Foros combo, та SI1311.Навіть здається sd канали почали гірше працювати.Інет провідний, 50мбіт/с, підключений до тюнера через лан переходнік.Ютуб теж із 2, або 4 раза запускається.Короче, тюнер помирає і підтримка закінчилась.Особиста думка.
--- End quote ---
Вірна думка! Який смисл підтримувати те що вже не актуально? Підтримуватись будуть лише комбо приймачі, все інше сат. металобрухт після 20 числа піде на смітник.
loder77:
--- Цитата: urij66 від 15:32:00, 10 Січня 2020 ---Мені здається, що змін ніяких не відбулось.Просто щоб відчепились.
--- End quote ---
це не здається,а так і є
stenford:
Підкажіть як зберегти список каналів у тій послідовності яку я оберу сам,тому що коли намагаюся сортувати канали після підтвердження збереження вони все одно розкидані по всьму списку і зберігаються лише перші 19 відсортованих мною каналів. Це так сталося як просканував супутник Horizons2 85 - канали не додалися в кінець списку а розкидалися по всьому списку
Навігація
Go to full version