Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6
U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - обговорення роботи приймачів
loder77:
--- Цитата: vizir від 08:27:13, 05 Серпня 2019 ---Підключив "свисток" Lorton (3d, MT7601) і не отримав бажаного результату - в меню Налаштування мережі" світиться "З'єднання ОК", а з сервісів нічого не працює
--- End quote ---
спробуйте на чистій прошивці без дампу налаштувати інтернет додатки
kr00002:
--- Цитата: vizir від 08:27:13, 05 Серпня 2019 ---не отримав бажаного результату
--- End quote ---
Я собі обновляв і перевіряв роботу додатків. Почніть з останньої прошивки, але перед тим скиньте налаштування до заводських і шийте
В мене теж додатки не працювали, хоча з"єднання було. Поставив останню, перевірив, є інтернет, є кінотеатри, ІРТВ і ютуб. Тоді шукав вже канали по тарілці
andre33:
десь зустрічалася альтернативна прошивка до В6 з трьома стовпчиками списку каналів
при натисканні кнопки ОК , може хтось скинути сам цей софт
Hichkok23467:
Народ. У мене уже десь неділі 2 не працюе Cineplex. Хоча Кинотеатр, айпитв, ютуб и т.д. все працює. Це якась біда саме з сайтом який дає сигнал чи що? Може хтось шось підказати? Перепровірте у себе може це не лише у мене так.
pavlo8000:
Пока працювати не буде cineplex, проблема з сайтом, та не тільки з цим сайтом. Пізніше поправлять на В6, зараз займаються онлайн сервісами на denis h.265...
Навігація
Go to full version