Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6

U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - обговорення роботи приймачів

<< < (6/76) > >>

loder77:

--- Цитата: СлаваУкраїні від 14:38:12, 23 Січня 2018 ---Питання по uClan B6 METAL
--- End quote ---
сьогодні встановлював з коробки B6 Metal,прошив останнім ПЗ,проблем не виявив ніяких

СлаваУкраїні:
В розділі [ЗАВАНТАЖИТИ] U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - прошивки користувачів (дампи) я так розумію нема ні одного дампу для B6 Metal? Може хто підкине, але потрібно, щоб він точно був від B6 Metal. Бо я вже тут раз обпалився, скачав дамп помічений як B6 Metal, а виявилось що дамп від простого B6 і потухла морда на панелі. Перепрошив голою прошивкою для B6 Metal - шкала засвітилась. Але хотілось би дамп з каналами або просто файл каналів (без фаворитів) отримати. *-I

loder77:

--- Цитата: СлаваУкраїні від 22:38:18, 26 Січня 2018 ---а виявилось що дамп від простого B6 і потухла морда
--- End quote ---
я роблю так,беру дамп від B6,заливаю в B6 Metal
потім,щоб "морда" світилась і все працювало,шию прошивкою B6 Metal в режимі App
і все кіно ca.,

СлаваУкраїні:

--- Цитата: loder77 від 19:01:36, 23 Січня 2018 ---сьогодні встановлював з коробки B6 Metal,прошив останнім ПЗ,проблем не виявив ніяких
--- End quote ---
І все ж таки вони є. Картинки з яскравим білим фоном спотворюються по синхронізації і зявляється зверху темна полоса шириною 5-8см >:(

--- Цитата: loder77 від 07:34:31, 27 Січня 2018 ---беру дамп від B6,заливаю в B6 Metal
потім,щоб "морда" світилась і все працювало,шию прошивкою B6 Metal в режимі App
і все кіно
--- End quote ---
Господи - скільки зайвих комбінацій, коли можна одразу готовим дампом для Метал прошити derisive.gif

loder77:

--- Цитата: СлаваУкраїні від 10:10:31, 28 Січня 2018 ---Господи - скільки зайвих комбінацій, коли можна одразу готовим дампом для Метал прошити
--- End quote ---
просто в мене не було Дампа для нього,а качати хер зна що,не хотів
був мій дамп від B6,от і все
а комбінацій всього дві....
зате працює без помилок,бо я свій В6 шию через кабель

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version