Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6
U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - обговорення роботи приймачів
fenix198130:
я сказав свою думку на рахунок тої прошивки,і не хочу щоб це був повід для сварки чи сперечання.Це ж тема де обговорюється робота приймачів от і написав.Краще би щось типу форкплеера замутили:)
Додано: 16:41:40, 27 Січня 2019Те що я скажу зараз може не всім сподобатися але все ж.Шановні просвітлені користувачі і т.д цього форуму,давайте будем трохи доброзичливішими і дружнішими один до одного.Бо виходить так що одна людина щось запитує і може не в силу своєї компетентності чи неправильного формулювання запитання(хоча сама може бути відмінним спецом в іншій сфері)попадає на супер пупер програміста наприклад і отримує відповідь чуть не йди на х...й бо ти не від того.Якщо не хоче хтось адекватно відповісти чи допомогти якимось чином то або читайте і мовчіть або самі ідіть кудись там.З ПОВАГОЮ ДО ВСІХ УЧАСНИКІВ БУДЬМО ДРУЖНІ
arrows:
--- Цитата: fenix198130 від 16:23:25, 27 Січня 2019 ---попадає на супер пупер програміста
--- End quote ---
Наголошую ще раз, НЕМАЄ ТУТ ПРОГРАМІСТІВ ЯКІ ЗАЙМАЮТЬСЯ П.З. ДЛЯ САТ-ПРИЙМАЧІВ. ЦЕЙ ФОРУМ ХОЧ І ТЕХНІЧНИЙ, АЛЕ СПІЛКУЮТЬСЯ ВИКЛЮЧНО ЗВИЧАЙНІ КОРИСТУВАЧІ, ВСТАНОВЛЮВАЧІ СУПУТНИКОВОГО ОБЛАДНАННЯ, ТА ЛЮДИ ЯКІ ТИМ ЧИ ІНШИМ ЧИНОМ ДО ЦЬОГО ПРИЧЕТНІ!
Отже дописи типу:
--- Цитата: fenix198130 від 22:14:58, 26 Січня 2019 ---що тут нового в цьому новому ПО?Краще би підшаманили щоб...
--- End quote ---
тут недоречні і являються виключно фантазією, яку ніколи і ніхто не реалізує ще й по тій причині, що даний приймач не коштує тих заморочок.
Купи собі приймач з відкритим Linux і став туди хоч https://kodi.tv/.
fenix198130:
піднімав вже питання на рахунок розсипання картинки на нікі кідс і діскавері сьогодні знайшов час перевірити,не допомогло нічого міняв блоки живлення,дивився до антени,картинку все одно сипле на активних сценах.При тому що на опені все гуд.Як би не ай пі то би і залишив його
loder77:
--- Цитата: fenix198130 від 17:53:49, 27 Січня 2019 ---При тому що на опені все гуд
--- End quote ---
а це два ресивера підключені до однієї антени?
fenix198130:
ні, один
Навігація
Go to full version