Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6
U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - обговорення роботи приймачів
bilich:
День добрий, хлопці підкажіть, ще не має на цьому тюнері щоб на табло (глазок) показувало номер каналу?
Vetal999:
--- Цитата: bilich від 07:18:45, 14 Січня 2019 ---День добрий, хлопці підкажіть, ще не має на цьому тюнері щоб на табло (глазок) показувало номер каналу?
--- End quote ---
Ні, немає.
fenix198130:
всім привіт,uclan b6 на діскавері 4.8E-12322-V-27500 часами сипле картинку пише слабкий сигнал на опенбоксі коли підключав для перевірки такого не було,і на hd каналах підвисає.Може хтось стикався, чи це звір такої породи і йому нічого не вдієш
urij66:
--- Цитата: fenix198130 від 14:25:08, 14 Січня 2019 ---всім привіт,uclan b6 на діскавері 4.8E-12322-V-27500 часами сипле картинку пише слабкий сигнал на опенбоксі коли підключав для перевірки такого не було,і на hd каналах підвисає.Може хтось стикався, чи це звір такої породи і йому нічого не вдієш
--- End quote ---
Антену підлаштуйте, потім конвертор.Інший тюнер може попав в ту хвилину, коли не було снігу, вітру ітд.
fenix198130:
дякую за відповідь,може я неправильно запитання сформулював,перед тим як писати сигнал перевіряв неодноразово на опені 820 і s4 hd,на різних антенах налаштованих мною і другими людьми з віддаленістю 100 км між населеними пунктами,все те саме.Сьогодні ще замітив одне що при перегляді фільму з інтернету через сінема чи як там,іде розсинхронізація відео і звуку.HD канали теж підглюкують.Помалу починаю переконуватися що користувався опенбоксами,та й і гробіка мав, таких проблем не було.Думаю все ж таки що кому потрібен нормальний функціонал то треба задуматися над чимось трохи кращим за b6.По мірі користування буду дописувати
Навігація
Go to full version