Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6

U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - обговорення роботи приймачів

<< < (36/76) > >>

loder77:

--- Цитата: urij66 від 17:42:23, 30 Грудня 2018 ---.А тут що за шарашкіна контора прикриває?Заєб.....ли уже.
--- End quote ---
на головну сторінку сайту зайди,тай побачиш
ті хто стежив за ними то вкурсі,що відбувається

fenix198130:
Усіх з наступаючим,весь час користувався опенами,був х 800,потім s4.тепер  дожився до uclan b6.Купив голого,прошив, просканував канали,налаштував шару,підключив iptv від едем,ютуб і всі діла вроді би все ок.Після трьох днів користування виявив таке,канали котрі важким трудом редагував тому що редактор каналів для компа каже що не такий розмір,після збереження на флешку і подальшим впиханням їх знову в рес,встановлюються в довільній послідовності.Після чого знову ручками.Ютуб також коли шукати що небудь не шукає пише оновлення не вдалось хоча все працювало.І до речі хмара від короля також не працює.Едем поки що норм,пару програмок глюкає але то може бути від них.Так що не ясна доля цих ресів,кому треба на заміну морально застарілих апаратів то може і гуд, а кому потрібно від нього ще щось,то не знаю.Та й сканувати канали після кожної чи майже кожної прошивки це ще той гемор.Буду користуватися напевно,бо за такі гроші встидно носитися з ним і доказувати щось комусь,але було би добре щоб шановні з піднебесної ПО не лише писали на кількість, але й на якість.Не бийте сильно і вибачте якщо не в тему.

urij66:
fenikc198130,після того як канали просканували , на флешку потрібно скидати дамп, а не список каналів.А знову коли прошили новою прошивкою, то закидається, або дамп, або в режимі "Користувач" канали.Тоді вони не перемішуються.На останній прошивці все працює і ютуб і тд.У нові тюнера не можна заливати старі прошивки, можуть початись глюки.Так плейлисти від "корол" прикрили, але на планшеті вони працюють.Це тут щось хімічать.Якщо можна ссилочку, або сам плейлист від "едем", скиньте в приватні.Дякую.

loder77:

--- Цитата: urij66 від 05:41:59, 31 Грудня 2018 --- плейлист від "едем", скиньте в приватні
--- End quote ---
едем платний,не думаю що хтось поділиться ))

ugor:

--- Цитата: urij66 від 19:14:36, 30 Грудня 2018 ---ugor, у мене хмара працює, сьогодні прошивав ще двом-все працює.Шукайте у себе причину.
--- End quote ---
сьогодні зранку все запрацювало...    всіх з Новим роком, здоров"я, та оптимізму!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version