Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6
U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - обговорення роботи приймачів
arrows:
--- Цитата: aleks57 від 13:30:42, 21 Липня 2018 ---Прошу извинить что пишу на русском.
--- End quote ---
Не пробачимо. Чим ти відрізняєшся від інших? Тим паче, що правила форуму читав але зневажливо їх порушив. Тому раз
--- Цитата: aleks57 від 13:30:42, 21 Липня 2018 ---Приобрел у китайцев
--- End quote ---
то й питання задавай тим же китайцям, їм можна ставити питання на сруском.
aleks57:
Я з 2002 року не живу на Україні. А китайці будують дурень, кардшаринг працює і гуляй. Я живу далеко від колишнього союзу і тут крім кисіль тв немає нічого. Не треба на мене наїжджати, я людина у віці. Краще порадьте як вирішити цю проблему. Сподіваюся на взаємність.
urij66:
--- Цитата: aleks57 від 19:33:38, 21 Липня 2018 ---Я з 2002 року не живу на Україні. А китайці будують дурень, кардшаринг працює і гуляй. Я живу далеко від колишнього союзу і тут крім кисіль тв немає нічого. Не треба на мене наїжджати, я людина у віці. Краще порадьте як вирішити цю проблему. Сподіваюся на взаємність.
--- End quote ---
Але ж як захотіли, то і написали по українські і вийшло.По справі-поміняйте прошивку, у вас майбуть стоїть заводська.На останню, не знаю чи підійдуть із В6.І тоді в "системних установках" з'явиться пункт "налаштування СА" і почнуть показувати кодовані канали і можна вводити ключі.Якщо не зявилось СА, то у системних установках наберіть 6836.Майстер код-8765.
aleks57:
Дякую! Ця прошивка початку 2017 року. Спробую перепрошити.
olik22:
хочу запитати , чому при перегляді HD каналів шарінгом зображення підвисає. що декілька хвилин (uClan B6 прошивка 2017.12.13. ) an24
Навігація
Go to full version