Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Зник сигнал з усіх транспондерів супутника Amos 4.0W

<< < (2/4) > >>

TomoeMikage:

--- Цитата: vasjabr від 22:51:00, 17 Січня 2018 ---Залийте  дамп правильно!) з вкладення й буде Вам щастя!
--- End quote ---

Дякую за дамп, але ось що я отримав на тому ж Amos'і:
1 фото
2 фото

Сигналу все одно немає

yony:

--- Цитата: TomoeMikage від 11:11:33, 18 Січня 2018 ---Сигналу все одно немає

--- End quote ---
киньте фото Сіріус(Астра 4,8)  і Хотбірд 13, глянемо як там дісіки стоять в Вас.

slavon:

--- Цитувати ---Дякую за дамп, але ось що я отримав на тому ж Amos'і:
Сигналу все одно немає
--- End quote ---
Порт дісіка виставлений правельно ???
Може бути усе що завгодно
1. вихід з ладу одного з портів дісіку ... або не той порт включений - наприклад у Вас налаштуваннях 2 порт реально інший (1, 3, 4)
2. збите налаштування конвертора (головки) на супутник
3. вихід з ладу головки - тріщини в корпусі і як наслідок конвертор "напився води"
4. поганий контакт "Ф-розєму"у пачкорді  від голови до дісяка чи потрісканий кабель почкорду (як правила супер-пупер "майстри" на пачкорди ставлять дешевий кабель типу "піся") ...  ca.,

TomoeMikage:

--- Цитата: yony від 11:20:19, 18 Січня 2018 ---фото Сіріус(Астра 4,8)  і Хотбірд 13

--- End quote ---
Sirius
Hotbird

--- Цитата: slavon від 11:32:01, 18 Січня 2018 --- Порт дісіка виставлений правельно ???
Може бути усе що завгодно
1. вихід з ладу одного з портів дісіку ... або не той порт включений - наприклад у Вас налаштуваннях 2 порт реально інший (1, 3, 4)
2. збите налаштування конвертора (головки) на супутник
3. вихід з ладу головки - тріщини в корпусі і як наслідок конвертор "напився води"
4. поганий контакт "Ф-розєму"у пачкорді  від голови до дісяка чи потрісканий кабель почкорду (як правила супер-пупер "майстри" на пачкорди ставлять девий кабель типу "піся") ...  ca.,

--- End quote ---

Дісіки налаштовані були майстром, що встановлював тарілку. Я не маю змоги фізично перевірити головки, бо живу в багатоповерховому будинку.
Я так розумію, що до цього питання краще кликати того ж майстра?

vasjabr:
Увімкніть живлення конвертера на Amos! І Вам не потрібно сканувати- для чого? ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version