Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Openbox F-100
zenon:
Якщо ти залив софт, потім ключі .irk (N 7101 ключ 00 - за 19.12.07, ключ 01 - остання зміна)
Включив емулятор ( 19370-2486) перевірив чи працює Polsat, включи на Євроспорт 1 або 2
(якщо не засвітиться євроспорт нажми на пульті кнопку 0) тоді все буде
світити. (N 7101 ключ 00=02+03/ ключ 01=12+13 в А04), перевірено на Fergusoni. Удачі :)
Остап:
Zenon я мав на увазі Cartoon Network той що працює незалежно від Polsat key.Софт мій старенький але на ньому і 15West i 53 схід працює а СN не каже.
gotsanyuk:
нова прошивка OPENBOX F-100 E6822 28-12-2007 lam
високі швидкостя - ок O0
біс прив'язаний
далі не знаю не тестував.
roma:
В мене перестали прошиватись тюнера ніяке ПЗ нехоче лізти, списки каналів і ключі
ідуть без проблем, коли на пульті набираю код 74620 то в AutoArioner де відзначається
ком-порт він поченає світити синім кольором, потім виключаю і включаю тюнер на
тюнері зявляються вісімки а завантаженя на компі непоказує,таксамо і на наутбуці.
Нерозумію в чому може бути проблема поможіть будьласка an24 an24 an24
Тиждень тому було таке саме,потім стало все насвої містя і почали прошиватись,тепер знов
тесаме.
Принесли мені на прошивку openFox AF3618 ПЗ в ньому FTA Surprise_VSH_dvbextreme_31.12.2007.auc
сигнал показує а зображеня нема ні наодному каналі на екрані пиш услуга недоступна навіть на FTA каналах
в чому може бути проблема незнаю :( :( :(
westsat:
--- Цитата: roma від 15:01:35, 26 Лютого 2008 ---
В мене перестали прошиватись тюнера ніяке ПЗ нехоче лізти, списки каналів і ключі
ідуть без проблем, коли на пульті набираю код 74620 то в AutoArioner де відзначається
ком-порт він поченає світити синім кольором, потім виключаю і включаю тюнер на
тюнері зявляються вісімки а завантаженя на компі непоказує,таксамо і на наутбуці.
Нерозумію в чому може бути проблема поможіть будьласка an24 an24 an24
Тиждень тому було таке саме,потім стало все насвої містя і почали прошиватись,тепер знов
тесаме.
Принесли мені на прошивку openFox AF3618 ПЗ в ньому FTA Surprise_VSH_dvbextreme_31.12.2007.auc
сигнал показує а зображеня нема ні наодному каналі на екрані пиш услуга недоступна навіть на FTA каналах
в чому може бути проблема незнаю :( :( :(
--- End quote ---
В openFox AF3618 треба лити прошивку від ОПЕНБОКСА Х-600.
Навігація
Go to full version