Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Openbox F-100
Android-80:
--- Цитата: gotsanyuk від 18:53:13, 01 Листопада 2007 ---У мене проблеми за проблемою тепер не можна прошити прошивкою від лемберга, (яка раніше йшла). Можливо це тому що бут 20 а раніше був 17. Де тепер взяти 17 бут і як його запхати в тюнер. :knuppel2: ХТО ЩО ПОРАДИТЬ?????????????
--- End quote ---
Не панікуй,я зараз трохи зайнятий,десь біля восьмої звільнюсь і вишлю тобі 17 бут ;)
Android-80:
Ось,будь ласка,викладаю як обіцяв ;) І не лякайся назви файлу в архіві :2funny:
Android-80:
--- Цитата: gotsanyuk від 18:10:39, 01 Листопада 2007 ---Ти мене не правильно поняв :coolsmiley:. Канали то в мене є але в прошивці немає ключів біс взагалі, вони з'єднані з трансподерами. А як додати ключі. Може не правильно щось розумію Всі кодовані працюють крім 1+1 інтернаціонал :smiley6600:
--- End quote ---
Biss ключі в прошивках Техноком редагуються спеціальною програмою Biss editor
gotsanyuk:
Ну так скажи де вна є ;) А як бут 17 загнати в тюнер :knuppel2:
Android-80:
--- Цитата: gotsanyuk від 19:44:19, 01 Листопада 2007 ---Ну так скажи де вна є ;) А як бут 17 загнати в тюнер :knuppel2:
--- End quote ---
Бут заженеш автоаріонером,так як загнав мій :) А в прозі ніколи ключі сам не редагую,бо переважно вони присутні в самому софті. Я в ній лиш дивлюсь на якій частоті розміщений той,чи інший канал,звісно кодований бісом ;) В прозі відкриваєш сам файл прошивки,перед тим змінивши 10722*********21 на значення нижче...короче розберешся! Прога,трохи старша.
Навігація
Go to full version