Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Openbox F-100

<< < (3/15) > >>

gotsanyuk:
У мене велика проблема вже від давно. :(  Ніяку прошивку не можу залити в свій опен. (крім прошивки від лемберга, а в ній не можливо ввести ключі біс)  Мені писали що потрібно змінити бут, Але що таке бут поняття не маю. ХТО зможе підказати :coolsmiley:

zenon:

--- Цитата: gotsanyuk від 19:36:33, 31 Жовтня 2007 ---У мене велика проблема вже від давно. :(  Ніяку прошивку не можу залити в свій опен. (крім прошивки від лемберга, а в ній не можливо ввести ключі біс)  Мені писали що потрібно змінити бут, Але що таке бут поняття не маю. ХТО зможе підказати :coolsmiley:

--- End quote ---
Бут (boot) це загрузчик який стоїть в твому тюнері.
Бувають різні, для ( F100.buc, AF1700.buc, AF 3018SE.buc  і т.д)
15.1  16.1  20.1
Кожен софт (.auc) любить свій загрузчик (.buc)
Бувають випадки коли ботінку (.buc) не подобається софт(.auc) він робить 8888
Висновок роби сам: коли ботінку сподобається софт то що? :confused: :knuppel2:
Правильні відповіді:
1 :smitten:
2 :uglystupid2:
Тому тобі потрібно підшукати: буту-софт або софту-бут.

Android-80:
Доречі ви говорити про бути?! Я сам недавно мучився з загрузчиками до аріоноподібних. В основному легко запхати софт чи загрузчик до 3318,3018,ф100,фа1700(всі,звісно без картоприймача),але іноді виникає проблемка з дср5001 :idiot2: Все ніби заходить,софт,ключі та списки,але в кінці крипти не показує,хоч ключі присутні. Я вирішив проблемку,замутивши супер-пупер загрузчик. Для цього необхідно оприділити автоаріонерем поточний загрузчик,аж після того заливаєте мій! І не лякайтесь,що загрузчик має розширення *.auc. Ви його заливаєте,як софт,не переживаючи,бо мною цим загрузчиком залито не один десяток аріоноподібних(включаючи всякі деесери та оригінальні аураліси) ;)

gotsanyuk:
Ну android-80 ти спец.  :smitten: Создав кул загрузчик. Проблема вирішена, тепер залишилось найти кул прошивку.

Android-80:

--- Цитата: gotsanyuk від 16:18:28, 01 Листопада 2007 ---Ну android-80 ти спец.  :smitten: Создав кул загрузчик. Проблема вирішена, тепер залишилось найти кул прошивку.

--- End quote ---
Якщо в тебе ф100,то пхай в нього любу-технокомівську,алібабу або двбекстрімовську,повір,що люба залізе! ;)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version