Приймачі DVB-S/S2 > U2C

uClan Denys H.265 IPTV - прошивка, налаштування, інструкції

<< < (4/8) > >>

april:
Оптова ціна очікується на рівні 25 у.е.  ca.,

april:
         Маю на руках дану iptv приставку. Меню аналогічне супутниковому денісу, за вийнятком - відсутня частина меню що відноситься до супутника і відсутнє WEB TV. Так що любителям перегляду фільмів онлайн раджу все-таки брати повноцінного деніса. Стабільність роботи така ж як і в старшого брата, із усіма наявними багами, в т.ч. і відвал пульта. Пробував прослідкувати коли це проходить - закономірності нема.
         В частині iptv i сталкер порталів - працює аналогічно повноцінному денісу.
         Комплектація - рес, шнур живлення через юсб порт (бж в комплекті нема, пробував 5 вольтовий від мобілки - підходить), кабель 3,5джек-3RCA , виносний датчик прийому без циферблата, пульт ду такої ж форми як на B6 (підходить стандартний від деніса), дві пальчикові батарейки формату ААА, інструкція користувача на трьох мовах - англ., укр., рос. (мінімальна як підключати і функціональність кнопок пульта).
         Брав поки що по роздрійбній ціні за 800 грн. Гурт думаю буде в районі 700-750 грн.
         Моя думка - краще взяти по 935 грн. повноцінного деніса, а ніж за 800 грн. цю мінімальну приставку для iptv.

april:
Гуртова ціна 653 грн.  ca.,
Щодо відвалу пульта - потрібно в меню - налаштуваннях AV розширення переключити із авто в любий інший режим.

bodyan:
Як на мене  - куди доцільнішою купівлею, являється приставка скажімо W95/Tanix TX3 Mini - повноцінний Youtube, Perfect Player, HD Videobox. Причому на останній програмі, можливий перегляд фільмів з укр. доріжкою.

april:
Моя думка що цей варіант буде кращим для тих юзерів, хто привик до супутникового телебачення, так як меню вибору і перемикання каналів аналогічне як у сат.тюнерів. Включив і дивишся ТБ. Така моя думка. Андроїдні приставки це добре, але більше підходять для трохи просунутих юзерів.
У виборі між Denys із сат частиною і Denys IPTV - я віддаю перевагу супутниковому. Різниця по ціні невелика а плюсів у нього більше.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version