Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему

OpenFox X6 Metal HD Combo - прошивка, список каналів, ключі

<< < (4/9) > >>

Anatolii-2:
Добрий вечір. Замовив товаришу OpenFox X6 COMBO. Скажіть будь ласка, якою прошивкою його можна прошити щоб не зашкодити тюнеру.

arrows:

--- Цитата: Anatolii-2 від 19:21:03, 15 Грудня 2019 ---якою прошивкою його можна прошити щоб не зашкодити тюнеру.
--- End quote ---
Він вже прошитий нормальною заводською прошивкою, навіщо його прошивати? Налаштовуй канали та вперед. Не мороч собі голову.

alexshn31:
на рідній прошивці немає можливості підсунути iptv_server.xml -видає "ошибку сети", або я рукопоп ???

baspav:
Захотів перепрошити сіє чудо, щоб налаштувати IPTV - прошивка пройшла успішно і... самоубилася. Жодна прошивка з openFox-овських не встала - заставка "openFox" і "88" на тюнері. Відновити вдалось тільки прошивками X7_ALPHABOX. Хиба немає робочих прошивок від openFox? Хотілось би хочаб стокову прошивку повернути.
Додано: 19:05:56, 29 Січня 2020
--- Цитата: alexshn31 від 20:25:51, 19 Січня 2020 ---на рідній прошивці немає можливості підсунути iptv_server.xml -видає "ошибку сети", або я рукопоп ???

--- End quote ---
Не кожен файл iptv_server.xml підходить. У мене з двох підішов один. Якщо на флешці два файла .xml, то хмара взагалі замерзала і навіть помилки не показувала.

arrows:
Нова прошивкa для Alphabox X7 COMBO перехід на OpenFox X6M COMBO
від 13.02.2020
Я не несу ніякої відповідальності за пошкоджені Вами приймачі!!! Всі дії перевірені на собі, все працює чудово.
Так як прошивка не зовсім підходить до попередніх, прийдеться переналаштувати канали!!!

Спершу розпаковуємо у корінь флешки яка у FAT32 файл gx6605s_no_panel_all.bin, вимикаємо живлення приймача, вставляємо флешку, вмикаємо живлення, чекаємо завершення процесу, вимикаємо живлення приймача.
Потім видаляємо файл gx6605s_no_panel_all.bin та розпаковуємо файл gx6605s_alphabox_X7_20200213.bin, вмикаємо приймач та прошиваємо цей файл через меню оновлення.

P.S. Є спосіб зберегти свої налаштування але треба гратися з HxD, кому потрібно звертайтеся у приват.

Історія змін:
- Відновлена російська розкладка клавіатури в YouTube

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version