Технічний відділ > Практика встановлення антен.

"Дісек" і його "Стандарти"

(1/2) > >>

DiD /7AHAC:

--- Цитата: Ігор Горбусь від 18:15:12, 22 Жовтня 2017 ---Стандарт на скільки я знаю :
Сіріус   -А
Амос    -В
Хотбірд-С

--- End quote ---
Вперше чую за такий стандарт.
Я знаю, що "найстандартніший" стандарт такий:
Хотбірд-А
Сіріус   -В
Амос    -С
36       -Д

А в загалі ніяких стандартів немає, бо "кожен Іван має свій план".

Snoop:
Як закрутите на дісеку такий і буду стандарт *-A

bodyan:
Стандарту, як такого дійсно не має. Досить багато зустрічалось з налаштуваннями:
Сіріус   -А
Амос    -В
Хотбірд-С
Але ті хто починав ще з стареньких дбоксів, а не сажімо з Globo ставили:

--- Код: ---Astra 1KR/1L/1M/1N 19.2°E 1
Hot Bird 13B/13C/13E 13.0°E 2
Astra 4A / SES-5 4.9°E 3
Amos 3/7 4.0°W 4
--- End code ---

З часом Astra 1KR/1L/1M/1N 19.2°E витіснив Eutelsat 36B/36C (AMU1) 36.0°E , проте якщо ви завантажите європейський список каналів, як правило послідовність на астру і хотбірд буде така.

loza77:
    Тепер пригадайте час, коли зявилися Піонери 1430 і їхні аналоги - тоді в моді були два конвертори та двохпортові дісеки на два супутники-Сіріус та Хотбірд (1 і 2 порт) - Українські канали ФТА та Віасат - на Сіріусі, та вся Європа на Хотбірді  відкривалася на ЕМУ . Згодом  Амос з появою на ньому  Українських каналів став 3 портом, і окрема антена і емулятор на НТВ+ - 4 порт. Теж популярний варіант!

tosat:
Я б правильніше назвав тему: підключення головок до портів дісека по якомусь логічному принципу, Бодян правильно вказав, що для Дбоксів та Дрімів (та і в мене також) було підключення:

--- Код: ---Astra 1KR/1L/1M/1N 19.2°E 1
Hot Bird 13B/13C/13E 13.0°E 2
Astra 4A / SES-5 4.9°E 3
Amos 3/7 4.0°W 4
--- End code ---

проте основний парк апаратів в нашому регіоні був встановлений саме по першому варіанту, замічений Бодяном (сам так встановив коло 2 тисяч антен), з самого початку довго шукав як повинно бути і переконався що ніякого стандарту нема, тому вирішив встановлювати так (дісеки тоді кріпились на штанзі антени для економії кабелю і так виявилось оптимальніше).
Згодом я свої кабеля переключив під масове підключення, тому що в переналаштовуваних апаратах постійно приходилось міняти налаштування дісеків.

Про варіант підключення дісеків вказаний дідом панасом так це львівські базарники придумали потім, щоб купляли налаштовані ними тьюнери разом з антенами, бо на чужих антенах вони не казали (а попервах дехто не мав навіть уявлення що таке налаштування дісеку у тьюнері і як це працює)..

P.S. Хочу ще запитати у діда панаса звідки він взяв свій "стандарт".

Забув ще додати що деколи встановлювали антени на дві головки з двопортовим дісеком: Сіріус та Амос тоді, і як тут бути зі стандартами діда панаса .?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version