Приймачі DVB-S/S2 > Tiger

Tiger F1 HD не грузиться

(1/2) > >>

sasha19722201:
Привіт! Прінесли в ремонт цього звіра з відірваним гниздом- зробив але звір не хоче грузитись висить на заставцію
Спробував реанімацію з флешки і нажаль дістав fail.
Думаю зайду з другої сторони --- залив робочий дамп програматором теж далі ON не йдею
Може хто мав таку заморочку...???

god5:
Доброго дня, я вибачаюся, а як провести реанімацію з флешки бо також висить на заставці? an24

Vladimir-rv:

--- Цитата: god5 від 14:42:21, 05 Серпня 2018 ---Доброго дня, я вибачаюся, а як провести реанімацію з флешки бо також висить на заставці? an24

--- End quote ---
god5, що мішає створити тему? Пробуй через флешку в FAT32.

mr.neos:
Добрий день.Хочу розповiсти свiй ремонт цього тюнера  може комусь пригодиця.Принiс клiент тюнер Tiger F1 з проблемою на экранi заставка висить i все, далi не грузиця .Почав вiдновлювати , скачав все що потрiбно и мучив я тюнера десь з пiв години ,а толку нiякого ,свiтиця на табло тюнера то boot то Load то fail , не витримав зняв кришку i знайшов пiддутий кондюк 1000/16v по лiнii 5v замiнив кондюк i тюнер запустився i без реанiмацii .Теперiшня збiрка F1 бажае кращого.

sat78:
Валявся з місяць -два такий тюнер в мене.Вирішив  перевірити його-включаю і тиша ! На пульт не реагує .При натисканні кнопок на тюнері світиться один сегмент на останній умовно кажучі цифрі табло .Мав хто таку поломку?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version