Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему
WinQuest Micro HD - прошивка, список каналів, ключі
СлаваУкраїні:
Прошивка для WinQuest Micro HD, скачати список каналів, ключі, як ввести бісс ключі, PowerVu, новинка 2017 року
Попалась в руки мені ось така приблуда: WinQuest Micro HD
Приймач в цілому нормальний, як за свої гроші: вмикається і канали перемика швидко, Діскавері відкрива нормально, АС3 працює, вайфай і 3G теж, нагрів слабенький, редактор каналів поганенький, пульт задовгий і розміщення кнопок не зовсім зручне. Є ютюб і IPTV. До речі IPTV працює добре. З цією прошивкою там безліч забугорних каналів (рос-укр нема) і великий набір музичних рос-укр. кліпів. Чи можна свої списки вкидати - ніде не знайшов.
Загалом питання по бонусному шарику. Знайшов в меню розділ по різним видам шарика - там є GSCam, MSCam, RCAM, Netcam, TigerCam i XCam. Підключити вдалось ХCаm і мені висвітило повідомлення (на фото 1). Я так розумію, що бонус на рік, але, що він відкрива, не зрозуміло, бо які пакети я не вмикаю, то не відкрива ніякі. Може я не той САМ підключаю. Можливо хто стикався з подібним і має інформацію.
До речі про цей приймач. Не ведіться на рекламу одного з інет-магазинів про нього. Приведу скрін опису цього приймача (фото 2) і все що там підкреслено червоним в приймачі НЕМА :o Взагалі не уявляю, який приймач за 9-10 баксів міг би мати такі функції :2funny:
Супутникове Телебачення:
Я одразу подумав, що це не правда. :2funny:
Додано: 19:22:35, 25 Жовтня 2017Зроби фотографії меню. Цікаво глянути яке воно derisive.gif
СлаваУкраїні:
--- Цитата: Супутникове Телебачення від 19:18:13, 25 Жовтня 2017 ---Зроби фотографії меню. Цікаво глянути яке воно
--- End quote ---
Зробив. Насолоджуйся :2funny:
bodyan:
Судячи з меню - аналог Lorton S2-33
Супутникове Телебачення:
--- Цитата: СлаваУкраїні від 06:49:12, 26 Жовтня 2017 ---
--- Цитата: Супутникове Телебачення від 19:18:13, 25 Жовтня 2017 ---Зроби фотографії меню. Цікаво глянути яке воно
--- End quote ---
Зробив. Насолоджуйся :2funny:
--- End quote ---
дякую *-I Такої менюхи не бачив ніде поки O0
Навігація
Go to full version