Приймачі DVB-S/S2 > Orto
ORTO NOVIA HD - прошивка, список каналів, ключі
Супутникове Телебачення:
--- Цитата: СлаваУкраїні від 13:08:08, 26 Жовтня 2017 ---
--- Цитата: Супутникове Телебачення від 11:28:23, 26 Жовтня 2017 ---Огляд меню
--- End quote ---
*-I
А що там в Приложеніях таке цікаве? IPTV? Вони всі робочі? Свої плейлисти можна вкидати? Якщо так, то якого формату?
В редакторі переміщення каналів оптом передбачено чи тільки по одному?
Приймач сильно гріється?
Що значить перегляд фото? Мп3 і відео він не відтворює?
Ну і з нетерпінням будемо чекати інфо про річний бонус, які пакети він відкрива
--- End quote ---
відповідаю. derisive.gif
Додатки поки не можу показати. Бо поставив ПО Nazira а там під чіп 7601 якого я немаю. Хіба спробую знову поставити ПО з яким він мені прийшов.
переміщення каналів присутнє як по одному так і декілька штук.
гріється досить добряче. :2funny:
в мультимедія можна відтворювати з флешки музику, відео, фото.
СлаваУкраїні:
--- Цитата: СлаваУкраїні від 13:08:08, 26 Жовтня 2017 ---про річний бонус, які пакети він відкрива
--- End quote ---
Один з магазинів відповів, що відкрива 70% каналів з пакетів полунички 13е, Екстри 9е і НТВ+36е
Супутникове Телебачення:
ca., Нові відео *-P
Огляд додатків derisive.gif//www.youtube.com/watch?v=VX_LH4ghbEY
Активація безкоштовної підписки derisive.gif//www.youtube.com/watch?v=rF1RFe3y4z8
СлаваУкраїні:
--- Цитата: Супутникове Телебачення від 10:17:21, 27 Жовтня 2017 ---Нові відео
--- End quote ---
З Астри Тв1000ні канали ніякі не відкрива?
pytnik- P:
Q-SAT Q-03 Це той який міні? Назіра - це прошивка? Відкіль брали?
Може хтось має свіжий дамп на горинич, а то ті що є застарі, не мають ключів на дачу і подібні. руками влом прописувати. Та й тюнер не в мене, не має бажання сидіти на "гостині" довго. Спробував через інет оновити канали і ключі - оновлення не вдалося. Чи він через інет щене оновлюється? Дякую.
Додано: 15:58:44, 26 Грудня 2017
--- Цитата: pytnik- P від 10:49:18, 26 Грудня 2017 ---Q-SAT Q-03 Це той який міні? Назіра - це прошивка? Відкіль брали?
Може хтось має свіжий дамп на горинич, а то ті що є застарі, не мають ключів на дачу і подібні. руками влом прописувати. Та й тюнер не в мене, не має бажання сидіти на "гостині" довго. Спробував через інет оновити канали і ключі - оновлення не вдалося. Чи він через інет щене оновлюється? Дякую.
--- End quote ---
Трохи розібрався сам. Знайшов дамп від Назіра.Прошивк апідійшла, дамп ліг як рідний, Повер ву прилетіли, свисток працює. Тільки телевізор старий, підключений через тюльпани, то трохи екран мерехтить. Не розібрався чому, настройки тюнера нічого не дали. Можливо телевізору підходить кінець...
Навігація
Go to full version