Приймачі DVB-S/S2 > U2C

Не працює ютюб на uclan b6

<< < (3/3)

Styc:
//www.youtube.com/watch?v=yFGRBQBezPE

vlad2019:

--- Цитата: Styc від 16:36:22, 20 Жовтня 2020 ---//www.youtube.com/watch?v=yFGRBQBezPE
--- End quote ---
Я вибачаюсь, а видео з якого числа? мисяць тому пробував ничого не домагало?

urij66:

--- Цитата: vlad2019 від 17:27:18, 20 Жовтня 2020 ---
--- Цитата: Styc від 16:36:22, 20 Жовтня 2020 ---//www.youtube.com/watch?v=yFGRBQBezPE
--- End quote ---

--- End quote ---
А навіть на самій картинці почитати, яку рекламує форумчанин-прочитати слабо???  Чи зовсіминічоно розуміти і слухати не умієте.І зараз почнете ще ображатись.Нема знань, нема тяги, нема розуміння-звемо майстра.Єлементарне написано на картинці, ні задаємо ідіотські питання.Хоч відео подивитись, можна було?

vlad2019:

--- Цитата: urij66 від 18:41:17, 20 Жовтня 2020 ---
--- Цитата: vlad2019 від 17:27:18, 20 Жовтня 2020 ---
--- End quote ---

--- End quote ---
А навіть на самій картинці почитати, яку рекламує форумчанин-прочитати слабо???  Чи зовсіминічоно розуміти і слухати не умієте.І зараз почнете ще ображатись.Нема знань, нема тяги, нема розуміння-звемо майстра.Єлементарне написано на картинці, ні задаємо ідіотські питання.Хоч відео подивитись, можна було?

--- End quote ---
  Та вси знають що YUTUB, не працюе давно! для чого постити видео?, може запостити коли будуть змини? а я бачите не полинувався(потратив годину свого часу) скачав останне ПО! думаю знайдете написано що купу змин, але я ничого кардинального не помитив (окрим канали хд з невисоким битрейдом пишли добре), може будемо щось пробувати експериментувати а не просто ляляля?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version