Приймачі DVB-S/S2 > U2C

Обговорення U2C B6/ uClan B6 Metal

<< < (8/11) > >>

Marjan18:

--- Цитата: pavlo8000 від 17:08:27, 14 Серпня 2019 ---Так може хтось викладе тут силку на плейлист від qsat??? Чи слабо???
--- End quote ---
для чого його публікувати. там нічого цікавого нема
футбол 1, 2 ті ж самі ссилки. не ясно хто в кого взяв ссилку  :2funny:

Marjan18:

--- Цитата: Hosted від 19:16:53, 14 Серпня 2019 ---Да мужики, темна украинская ночь. Вот не похрен кто откуда. Вот вам q-sat овский бонусный плейлист за ваши языки.
--- End quote ---
чого тільки ХХХ а де основний з каналами?

pavlo8000:
А скажи Мар'ян , а для чого твій друг з бійська опублікував силку???  Попроси хай і від qsat, wv теж опублікує. Чим більше, тим краще для простого народу. Скоріше перестануть канали працювати в цих плейлистах...

Marjan18:

--- Цитата: pavlo8000 від 19:29:49, 14 Серпня 2019 ---А скажи Мар'ян , а для чого твій друг з бійська опублікував силку???  Попроси хай і від qsat, wv теж опублікує. Чим більше, тим краще для простого народу. Скоріше перестануть канали працювати в цих плейлистах...
--- End quote ---
Він не мій друг, а для чого опублікував запитай у нього, я з ним дуже давно общався. Тобі треба ссилку Q-SAT то проси у нього, наскільки я знаю у WV немає свого халявного IPTV. А перестануть працювати вони і без опублікування в паблік. derisive.gif

slavon:
Користувач Hosted отримав 10 днів отримав "бані" для вивчення правил форуму, державної української мови та загальноприйнятих правил поведінки людини в суспільстві ...  ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version