Приймачі DVB-S/S2 > U2C

Обговорення U2C B6/ uClan B6 Metal

<< < (6/11) > >>

pavlo8000:
На скільки довго його буде підтримувати users12 та його друзі...

Marjan18:

--- Цитата: pavlo8000 від 12:01:52, 14 Серпня 2019 ---На скільки довго його буде підтримувати users12 та його друзі...
--- End quote ---
Плейлист U2C / uClan лежить на вашому denys.club. Як тільки його злили в інтернет, то одразу ж поприбирали деякі канали з нього та приписали його авторство Users12  derisive.gif молодці. Тільки для нього це безкоштовна реклама  :-Р

pavlo8000:
Марянчик з м.Городка ти чого жопу так рвеш за цього москаля??? Цікаво.  Чого ти впевнений, що на uclan, а не users 12 його створив? Немає він створював фейкові сайти Хай дальше просить на пиво той чорт з росії, прошивка взамін за пиво.

Marjan18:

--- Цитата: pavlo8000 від 14:17:43, 14 Серпня 2019 ---Марянчик з м.Городка ти чого жопу так рвеш за цього москаля??? Цікаво.  Чого ти впевнений, що на uclan, а не users 12 його створив? Немає він створював фейкові сайти Хай дальше просить на пиво той чорт з росії, прошивка взамін за пиво.
--- End quote ---
Павлику з радіоринку. Та мені взагалі пофіг на то все. Хто з нас ще жопу рве. Я бачу як в декого пригорає, що кучу фейків реєструє на волсат. :-Р
Можеш комусь іншому брехати, що це фейковий сайт та плейлист Users12. Ти думаєш у мене немає В6 тюнера. B додатку Sky Lite все те ж саме.  :2funny:

pavlo8000:
Так ти не відповів чого за москаля жопу рвеш, чи ти з цим гнилим москалем разом???  Так форум фолсат самий гниліший форум!!! Не спорю, мене там банили більше 15 разів. Вчора sidi забанили, за то, що він привів цитату правил з їхнього гнилого форуму. Там гнилі модератори!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version