Автор Тема: Tiger 4050C нема сигналу  (Прочитано 1930 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній rety

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 28
  • Рейтинг: +0/-0
Tiger 4050C нема сигналу
« : 12:22:30, 22 Вересень 2017 »
Дали на ремонт Tiger 4050C аналог 4100С - нема сигналу. Верх 85 низ 14. Трохи попрацює - сигнал появляеться. Ставив робочий блок живлення проблема залишається.

Відсутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1094
  • Рейтинг: +271/-12
Tiger 4050C нема сигналу
« Відповідь #1 : 12:43:59, 22 Вересень 2017 »
Дали на ремонт Tiger 4050C аналог 4100С - нема сигналу. Верх 85 низ 14. Трохи попрацює - сигнал появляеться. Ставив робочий блок живлення проблема залишається.

Передавай до нас в сервіс, відремонтуємо без проблем.

Відсутній rety

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 28
  • Рейтинг: +0/-0
Tiger 4050C нема сигналу
« Відповідь #2 : 13:42:40, 22 Вересень 2017 »
Без антени 13\19В. При підключеній антені на 19В тестер показує 14 вольт.

Відсутній vadek

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 53
  • Рейтинг: +13/-0
Tiger 4050C нема сигналу
« Відповідь #3 : 17:34:50, 31 Жовтень 2017 »
Принесли старичка LOCUS LS-4100C, аналог Глобо 4100С ,тюнер судячи із вигляду то не старий, тільки цікава проблема - він  працює хвилин 10-15 і далі нема сигналу, виняв із резетки - вставив і знову працює хвилин з 10-15 . Блок живленя із проблемного приймача працює справно на іншому робочому приймачі, а блок живлення із робочого приймача проблему із пропаданням сигналу на проблемному приймачі не вирішив -допоможіть підсказкою якщо хтось в курсі . 

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 198
  • Рейтинг: +275/-0
Tiger 4050C нема сигналу
« Відповідь #4 : 20:26:14, 31 Жовтень 2017 »
Почни з провірки напруги 13\18в до і після термозапобіжника,якщо різниця більше 0.3в при пропаданні сигналу : закороти його або міняй.Далі заміни конденсатор після стабілізатора 1.8в і по 3.3в живлення ВЧ блока на 220 мк не менше.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Tiger 4050C нема сигналу
« Відповідь #5 : 07:58:25, 01 Листопад 2017 »

Відсутній vadek

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 53
  • Рейтинг: +13/-0
Tiger 4050C нема сигналу
« Відповідь #6 : 19:46:38, 01 Листопад 2017 »
Почни з провірки напруги 13\18в до і після термозапобіжника,якщо різниця більше 0.3в при пропаданні сигналу : закороти його або міняй.Далі заміни конденсатор після стабілізатора 1.8в і по 3.3в живлення ВЧ блока на 220 мк не менше.
тобі дякую, і bodyan теж дякую , на вихідних будем шукать .

Присутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 766
  • Рейтинг: +784/-666
  • ZTE Blade A520
Tiger 4050C нема сигналу
« Відповідь #7 : 23:03:48, 02 Листопад 2017 »
він  працює хвилин 10-15 і далі нема сигналу,
Оце на всі 99,9%
термозапобіжник
Перемичкою та й всі проблеми.
Та й чого чекати до вихідних. Там роботи на чотири хвилини. O0
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній vadek

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 53
  • Рейтинг: +13/-0
Tiger 4050C нема сигналу
« Відповідь #8 : 07:59:34, 04 Листопад 2017 »
Допомогла  перемичка ,дякую  *oohaa*

 

Сила та якість сигналу з супутників 23,5Е 28Е 36Е 39Е 40Е 53Е 60Е

Автор axelfolРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 10
Переглядів: 1608
Остання відповідь 08:36:42, 06 Листопад 2008
від Yaro
У Orton 4100C на частотах трансподеров(11766 H,12073, 12380)-27500 немає сигналу

Автор sergey111969Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 3
Переглядів: 4251
Остання відповідь 09:26:31, 21 Вересень 2013
від slavon
Така проблема: в тюнерах Eurosky (2 штуки) немає сигналу з антени.

Автор OgirokРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 21
Переглядів: 13083
Остання відповідь 12:22:42, 17 Лютий 2015
від iva3
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е

Автор slavonРозділ Dreambox

Відповідей: 18
Переглядів: 4376
Остання відповідь 12:17:30, 25 Вересень 2011
від slavon
Simple Satellite Scan - Пошук каналів + рівень сигналу

Автор BlackbotРозділ Плагіни

Відповідей: 0
Переглядів: 2057
Остання відповідь 12:28:53, 25 Липень 2010
від Blackbot