Приймачі DVB-S/S2 > Comag / Silvercrest

Silver Crest SL 65

<< < (6/8) > >>

bodyan:
Оновлений дамп для приймачів на процесорі B (системна інформація оригіналу: 1084h-A65ES, 1084h-A65DE )

bodyan:
Дамп і бут оригінального ПЗ для приймачів з системною інформацією: 1084h-E35DE , а також дамп альтернативного пз з ему.
Системна плата: PDVE2R012AG REV.04

Завантаження ПЗ за допомогою Завантажувач ver. 2.0.0b UA.

Активація ему: Меню -> ТВ система -> 9999

Реанімація аналогічна приймачам на процесорах ALI. Для переведення в режим відладки (debug) перемикач переставити в інше положення.

hmura:
Мій дамп та завантажувач для Silver Crest SL 65 на 4°w/5°e/13°e з останніми змінами у мовленні телеканалів  O0
Працює емулятор !

Перед заливкою даного ПЗ в приймач переконайтеся , що він на проці : ALI M3329 B

hmura:
Мій дамп з фаворитами для Silver Crest SL 65 на 4°w/5°e/13°e з останніми змінами у мовленні телеканалів  O0
Працює емулятор !

Перед заливкою даного ПЗ в приймач переконайтеся , що він на процесорі : ALI M3329 B

ivan6209:
Доброго дня а нормальної прошивки через RS232 немає я так зрозумів тоді будь ласка підкажіть куди і як підключити другий кінець до компьютера один до тюнера я бачу на фото а другий ні я ще не працював з джитагом скиньте схемку будь ласка і як зайти в емулятор та чи буде там бісс-кодування дякую

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version