Приймачі DVB-S/S2 > Sat-Integral
Список каналів, ключі для S-1218, S-1225, S-1227, S-1228, S-1237, S-1247, S-1248
bodyan:
Скачати список каналів і ключі для супутникових приймачів Sat-Integral S-1218 HD Able, S-1225 HD Able, S-1227 HD Heavy Metal, S-1228 HD Heavy Metal, S-1247 HD Racing, S-1237 HD Able, S-1258 HD Racing
Список сумісних приймачів, для версій не нижче версії 2.13:
- Sat-Integral S-1218 HD Able
- Sat-Integral S-1225 HD Able
- Sat-Integral S-1227 HD Heavy Metal
- Sat-Integral S-1228 HD Heavy Metal
- Sat-Integral S-1237 HD Able
- Sat-Integral S-1247 HD Racing
- Sat-Integral S-1248 HD Heavy Metal
- Sat-Integral S-1258 HD Racing
- Sat-Integral S-1268 HD Heavy Metal
- Open SX1 HD (версія ПЗ від 2.10)
- Open SX1 HD Dolby Audio (версія ПЗ від 2.10)
- Tiger X90 HD (версія ПЗ від 2.29)
- Tiger X100 HD (версія ПЗ від 2.29)
УВАГА !!! В даній темі викладаються списки каналів, які збережені на прошивках не нижче версії 2.13.
Список основних каналів Eutelsat 36B 36.0°E HotBird 13B/13C/13E 13.0°E Astra 4A 4.8°E Amos 2/3 4.0°W створений на версії 2.42.
Супутники і транспондери оновлені станом на 14 березня 2020р.
yroslavstr:
Дякую буду пробувати налаштувати.
S2017:
Чудова збірка. Є все що треба. От якби ще і канали на англійській мові сюди окремою папочкою добавити то взагали булоб люкс. Це я про те що, є люди які розуміють ще й англійську...
Може для SILIA зробити таке було б не складно? Принаймні я бодякував би.
S2017:
Я буду дуже вдячний!
І я впевнений, що знайдуться також і інші вдячні. Більш того, у нас мешкає або тимчасово навчається, або працює дуже багато національностей і часто вони знімають квартиру і просять власника поставити їм телебачення з їхньою мовою. Власник з радістью скачав би список каналів але його просто не існує. Але цей форум може це змінити!
Також ті хто вчать мові, використовують телебачення як джерело інформації і практики для навчання. Тому для учнів , студентіва особливо для викладачів це теж буде дуже актуально! І тут справа йде вже не тілько про англійську. Ідеально булоб мати збірку з каналами по мовах. Напприклад всі канали німецькою, всі англійською, французькою і так далі. Але це може посупово. Для початку англійську як міжнародну.
Буду чекати! На перед дякую.
urij66:
--- Цитата: S2017 від 19:05:54, 10 Червня 2018 ---Я буду дуже вдячний!
І я впевнений, що знайдуться також і інші вдячні. Більш того, у нас мешкає або тимчасово навчається, або працює дуже багато національностей і часто вони знімають квартиру і просять власника поставити їм телебачення з їхньою мовою. Власник з радістью скачав би список каналів але його просто не існує. Але цей форум може це змінити!
Також ті хто вчать мові, використовують телебачення як джерело інформації і практики для навчання. Тому для учнів , студентіва особливо для викладачів це теж буде дуже актуально! І тут справа йде вже не тілько про англійську. Ідеально булоб мати збірку з каналами по мовах. Напприклад всі канали німецькою, всі англійською, французькою і так далі. Але це може посупово. Для початку англійську як міжнародну.
Буду чекати! На перед дякую.
--- End quote ---
А самому пару годин посидіти і відсортувати як вам подобається СЛАБО. Чи ви звикли чужими руками жар загрібати?Може ще за вас мови вивчити і сесіі поздавати?Ех молодьож, зовсім облінилась і обнагліла.Тільки без образ!
Остап:
Інтер додано ключ
Навігація
Go to full version