Автор Тема: GLOB 6000-вмер  (Прочитано 1994 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній clott

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +20/-1
GLOB 6000-вмер
« : 13:14:11, 28 Лютий 2017 »
заіхав до сина в село,сусід попросив перешити тюнер,скачав з цього сайта загрузчик,софт,канали і ключи,спаяв кабель і спокійно став перешивати,залив все і  >:(,тюнер стартує,мигают два рази риски і  далі мертвий,повторно все знову бере без проблем,але  без змін.Віддав свій на подміну.У розпачі,може хтось подібне мав,підскажить.

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
GLOB 6000-вмер
« Відповідь #1 : 13:21:56, 28 Лютий 2017 »
Щось зробили не так ,
паяйте тепер ще Житаг , на цьому сайті вся інфа є

Відсутній clott

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +20/-1
GLOB 6000-вмер
« Відповідь #2 : 13:42:41, 28 Лютий 2017 »
тут нічого нема на джитаг,не розумію,що не так,спочатку прошив канали і ключи,включив- там МХ прошита,мені той софт не подобаеться,зашив той,що додавався до каналів і ключів і все пропало :'(

Додано: 14:31:17, 28 Лютий 2017
абгрейдер 1.07 з цього сайту по прошивці софту бракований,знайшов інший,він в два рази довший,зразу кинулось в очі,прошив програму і тюнер ожив

Додано: 14:46:49, 28 Лютий 2017
тут нічого нема на джитаг-мав на увазі,що в селі немаю комплектацію для пайки :2funny:
« Останнє редагування: 14:46:49, 28 Лютий 2017 від clott »

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1074
  • Рейтинг: +2787/-1
  • м Тернопіль
GLOB 6000-вмер
« Відповідь #3 : 16:14:33, 28 Лютий 2017 »
загляньте чи б-ж в порядку, glob 6000 це що за такий приймач?  :-Р

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 968
  • Рейтинг: +1103/-13
GLOB 6000-вмер
« Відповідь #4 : 16:15:43, 28 Лютий 2017 »
якщо є дохлий кондюк ,він ще не такі вибрики буде видавати ,може включитися може ні,в людей вони роками всунуті в розетку,знімають приносять включаеш а він мертвий і доказуй шо не твоя вина,першим ділом треба кліента заставити вийняти з розетки через півхвилини всунути якшо включився робити якшо, ні показати хазяїну і попередити про ремонт або тикати при перепрошивці поки не включиться і прошьеться шо не все виходить бо перша реакція кліента шо його хотять розвести на гроші

Відсутній clott

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +20/-1
GLOB 6000-вмер
« Відповідь #5 : 16:39:07, 28 Лютий 2017 »
та Глобо,я написав причину,бж добрий,загрузчик софт грузив з помилкою,з іншим загрузчиком все стало добре

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
GLOB 6000-вмер
« Відповідь #6 : 20:47:31, 28 Лютий 2017 »
Додано: 14:31:17, 28 Лютий 2017
абгрейдер 1.07 з цього сайту по прошивці софту бракований,знайшов інший,він в два рази довший,зразу кинулось в очі,прошив програму і тюнер ожив
Саме цим прошивальщиком і користуюся, правда скачував давно (він себе раніше трохи дивно поводив: на одному Usb-Com перехіднику працює, на іншому тільки  з під вінди Хр(в кінці при провірці видавав помилку), проте завантажував швидко, але деякий час тому оновив на перехідник дрова, зараз працює без проблем).
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній clott

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +20/-1
GLOB 6000-вмер
« Відповідь #7 : 18:22:54, 01 Березень 2017 »
Тол1к а з планшета через перех1дник перешивати можлив1сть э?дякую

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4219
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
GLOB 6000-вмер
« Відповідь #8 : 04:12:20, 02 Березень 2017 »
ні нема, практично усі прошивальщики запускаються з під вінди...
пробував запускати на Linux з wine (підсистема вінди на Linux) не розібрався докінця з tty-ками (СОМ-протами)...
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
GLOB 6000-вмер
« Відповідь #9 : 11:04:50, 02 Березень 2017 »
Тол1к а з планшета через перех1дник перешивати можлив1сть э?дякую
Якщо планшет працює на вінді, то можна попробувати, в іншому випадку самому писати прогу прошивальщика.
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 968
  • Рейтинг: +1103/-13
GLOB 6000-вмер
« Відповідь #10 : 16:23:57, 02 Березень 2017 »
Хлопаки напишіть програмки шоб шити тюнера з смартфона через юсбі ціни вам не буде!

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 772
  • Рейтинг: +784/-666
  • ZTE Blade A520
GLOB 6000-вмер
« Відповідь #11 : 23:38:19, 05 Березень 2017 »
шоб шити тюнера з смартфона
Ага, ще з Android та по WiFi. :2funny:
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній vasjabr

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1506
  • Рейтинг: +2451/-39
GLOB 6000-вмер
« Відповідь #12 : 05:48:08, 06 Березень 2017 »
Та вже хоча б через bluetooth... derisive.gif  А то буде завелика честь для клієнта обслуговувати його дома на печі... :2funny: ca.,
А якщо серйозно, то потрібно шукати спеца-програміста... Правда, шкіри за вичинку не стане.
« Останнє редагування: 06:02:37, 06 Березень 2017 від vasjabr »
GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000 4,8*E, 13*E, 4*W
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
=================================
ГЕРОЇ ПОТРІБНІ ТАМ, ДЕ НЕ ВИСТАЧАЄ ФАХІВЦІВ
===
Я російською не розмовляю тільки за то,
що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!

Відсутній kandrij

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 587
  • Рейтинг: +463/-0
GLOB 6000-вмер
« Відповідь #13 : 12:02:13, 06 Березень 2017 »
 
Якщо планшет працює на вінді, то можна попробувати.
[/quote]

Не треба пробувати,все працює на ура,правда трішки довго.
Я твердо вірю, що не за горами,
Той час, коли зійдуться Сян і Дон
В єдине русло, і поміж братами
Для злагоди не буде перепон

 

проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1262
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...

Автор Ігор ГорбусьРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 718
Переглядів: 105455
Остання відповідь 08:52:29, 21 Лютий 2017
від yony
Список каналів і ключі для Globo 3000 - 6000..

Автор RIZIKРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 73
Переглядів: 97950
Остання відповідь 07:49:31, 14 Липень 2020
від iva3
Globo 6000 при включенні -лише заставка

Автор tolya1Розділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 8
Переглядів: 939
Остання відповідь 17:37:07, 29 Жовтень 2008
від tolya1
СТАБІЛЬНА РОБОТА GLOBO 6000 МОТОПІДВІСОМ STRONG

Автор євгенРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 12
Переглядів: 2096
Остання відповідь 09:12:42, 23 Вересень 2010
від muslimz