Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..

Містика з 4100PLUS

<< < (3/3)

rety:

--- Цитата: nico2 від 21:36:50, 19 Лютого 2017 ---яка довжина кабелів у кліента і дома? ,який стан ф конекторів в точках підключення?,який стан кабелю ?,який рівень  сигналу на ресі під час роботи ?,однозначно кондюки ,але завжди видно коли вони вже підсохли навіть якщо рес працює і всі ці фактори на це впливають

--- End quote ---
Провіряв, даний тюнер працює у мене на антені.

Snoop:
у мене був подібний випадок! у мене на антені тюнер q-sat st08 (той же 4по100) усе працює без проблем! Підключаю до його антені відсутній сигнал! Після заміни робочого бж усе пішло як по маслі!!! У мене старі дісіки з перших які появилися у пласмасовому кожусі (до сір пір працюють)!!! А головки вінігрет ортони, інверто  кабель спрінт 660 або 690 непамятаю!

nico2:
а може дома кабель 10 метрів а в кліента 40,а може дома ф конектори свіжі а в кліента все іржаве і дайси теж,а може дома кабель фінмарк а в кліента потрісканий я до цього й веду що напівдохлий блок живлення чомусь не витягає куди треба дивитись,бо навіть з відремонтованим запрацює але кубики на деяких каналах гарантовані,якшо є якась з цих причин

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version