Автор Тема: Містика з 4100PLUS  (Прочитано 1689 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній rety

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 28
  • Рейтинг: +0/-0
Містика з 4100PLUS
« : 12:35:41, 19 Лютий 2017 »
Принесли перешити Digital 4100PLUS
Залив актуальний список каналів і ключів із сусідньої вітки.
Провірив у себе, все правцює. Відав кілєнту, в нього при правильних налаштуваннях портів працює тільки Амос. І можна було б списати на то, що проблема в антені, але я підключив у нього Ортон 4100С і все працює.
З ранку принесли ще один такий тюнер і така ж проблема.
Коротко: Digital 4100PLUS при підключенні моєї антени - все нормально, при підключенні в клієнта працює тільки амос. При підключенні іншого тюнері працюють всі супутники.


Відсутній oleh61

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1042
  • Рейтинг: +829/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
Містика з 4100PLUS
« Відповідь #1 : 15:47:23, 19 Лютий 2017 »
це не містика -а звичайна "неприязнь" між дешевими кабелем,комутатором чи головкою   :2funny:
потрібно підмінювати - по черзі кабель та дісек ,щоб знайти "містику" ...   :)
GI 8180 ! Samsung UE40J ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+31.5Е+36E+9Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SSD 120G ;Samsung(23")

Відсутній rety

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 28
  • Рейтинг: +0/-0
Містика з 4100PLUS
« Відповідь #2 : 18:02:00, 19 Лютий 2017 »
Справа в тому, що коли підключаю Orton 4100C все працює.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4216
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Містика з 4100PLUS
« Відповідь #3 : 19:17:28, 19 Лютий 2017 »
rety  Скоріш за все проблема дісік та дешевий кабель від дісіка до тюнера...  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній rety

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 28
  • Рейтинг: +0/-0
Містика з 4100PLUS
« Відповідь #4 : 19:22:54, 19 Лютий 2017 »
Клієнт сверджує, що до перепрошивки Сіріус і Хотбір працював. Тай при тому на Ortoni працює 3 суп.

Відсутній oleh61

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1042
  • Рейтинг: +829/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
Містика з 4100PLUS
« Відповідь #5 : 20:03:56, 19 Лютий 2017 »
дивись цю тему спочатку ... :2funny:
GI 8180 ! Samsung UE40J ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+31.5Е+36E+9Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SSD 120G ;Samsung(23")

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4216
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Містика з 4100PLUS
« Відповідь #6 : 20:20:38, 19 Лютий 2017 »
Цитувати
Клієнт сверджує, що до перепрошивки Сіріус і Хотбір працював. Тай при тому на Ortoni працює 3 суп.
Клієнт може говорити  усе що завгодно ... проблема явно не в прошивці, а в переферії до тюнера ...  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 169
  • Рейтинг: +178/-3
  • ^)
Містика з 4100PLUS
« Відповідь #7 : 20:44:42, 19 Лютий 2017 »
Як містика,може бути сухі конденсатори по 22 вольта в блоці живлення.Як резутьтат трішки не хватає напруги для нормального режиму роботи лм 317 ,або проходить без блокування шум(сухий конденсатор БЖ 22 В) від роботи БЖ ,і збиває з роботи комутатор дісікью.Тюнер нормально працював поки був теплий(був вімкнений в розетку),його вимкнули,пронесли по холоді,і далі коненсатори вже потрібної ємності не набрали.Далі у тих дижиталах ( не памятаю в яких саме БЖ ) навіть не має блокувального конденсатора після дроселю по 22 вольтах,треба встановити і все вирішиться.Кажу з практики-таке вже мав, включає тільки перший порт і все
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Містика з 4100PLUS
« Відповідь #8 : 20:54:17, 19 Лютий 2017 »
Що мішає перевірити цей тьюнер ще на іншій антені: от тоді точно стане ясно..
А по поводу того, що інший працює в того клієнта означає тільки те що б.ж. даного тьюнера потребує ремонту, хоча найкраще встановити істинну причину як писали вище..
Перешивка тьюнера впливає тільки на настройки головок, це diseqC, і якщо вони виставлені правильно то проблема явно в залізі..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 965
  • Рейтинг: +1103/-13
Містика з 4100PLUS
« Відповідь #9 : 21:36:50, 19 Лютий 2017 »
яка довжина кабелів у кліента і дома? ,який стан ф конекторів в точках підключення?,який стан кабелю ?,який рівень  сигналу на ресі під час роботи ?,однозначно кондюки ,але завжди видно коли вони вже підсохли навіть якщо рес працює і всі ці фактори на це впливають

Відсутній rety

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 28
  • Рейтинг: +0/-0
Містика з 4100PLUS
« Відповідь #10 : 05:01:31, 20 Лютий 2017 »
яка довжина кабелів у кліента і дома? ,який стан ф конекторів в точках підключення?,який стан кабелю ?,який рівень  сигналу на ресі під час роботи ?,однозначно кондюки ,але завжди видно коли вони вже підсохли навіть якщо рес працює і всі ці фактори на це впливають
Провіряв, даний тюнер працює у мене на антені.

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Містика з 4100PLUS
« Відповідь #11 : 05:36:09, 20 Лютий 2017 »
у мене був подібний випадок! у мене на антені тюнер q-sat st08 (той же 4по100) усе працює без проблем! Підключаю до його антені відсутній сигнал! Після заміни робочого бж усе пішло як по маслі!!! У мене старі дісіки з перших які появилися у пласмасовому кожусі (до сір пір працюють)!!! А головки вінігрет ортони, інверто  кабель спрінт 660 або 690 непамятаю!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 965
  • Рейтинг: +1103/-13
Містика з 4100PLUS
« Відповідь #12 : 07:44:46, 20 Лютий 2017 »
а може дома кабель 10 метрів а в кліента 40,а може дома ф конектори свіжі а в кліента все іржаве і дайси теж,а може дома кабель фінмарк а в кліента потрісканий я до цього й веду що напівдохлий блок живлення чомусь не витягає куди треба дивитись,бо навіть з відремонтованим запрацює але кубики на деяких каналах гарантовані,якшо є якась з цих причин