Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір супутникового приймача

<< < (12/89) > >>

DiD /7AHAC:

--- Цитата: vitivan від 04:12:35, 07 Березня 2017 ---
--- Цитата: DiD /7AHAC від 21:36:38, 06 Березня 2017 ---
--- Цитата: Astronomy від 15:43:02, 06 Березня 2017 ---Snoop !  8120  не поганий тюнер,але  enigma2  на ньому кривувата,на мою думку краще доплатити 10 баксів і взяти Vu+Solo mini, там повноціна enigma2 є

--- End quote ---
Дуже сумнівно.
Назвіть конкретно чого бракує енігмі на 8120?

--- End quote ---

Бракує швидкості і якості зображення.

--- End quote ---
Щодо швидкості, то в неті гуляють збірки на яких гальмування я не помічав, яке притаманне спарку під час перемикання ХД каналів.
Щодо якості, то питання стоїть, як завжди: скільки платиш - те і маєш. За середні гроші, середня якість.
Тому жодних проблем з енігмою, як ПО для 8120 та побратимів, я не бачу.
Якщо і є проблема, то тут погоджуюсь з tosatом, залізо на сьогодні слабувате. Але тут і проявляється здатність енігми до гнучкого налаштування, бо поставивши легкий скін, та встановивши основні плагіни, жодних проблем з переглядом каналів немає.

vitivan:
GI 8120 та  Amico 8900  це вже історія,  застаріла історія.

roger5000:
я теж вважаю що 8120 це каміний вік і порівнювати його з vu solo mini , немає сенсу, ви б ще опен 800 згадали.

DiD /7AHAC:

--- Цитата: roger5000 від 13:28:10, 07 Березня 2017 ---я теж вважаю що 8120 це каміний вік і порівнювати його з vu solo mini , немає сенсу, ви б ще опен 800 згадали.

--- End quote ---
Пригадайте, що Бодян писав, років зо 5 тому: "Порівнювати тюнера можна лише в одній ціновій категорії". Навіть була тема з поділом на такі категорії.
А пишемо ми тут так багато в основному через свою бідність.
П.С. Ви згадайте скільки реального хламу було перешито за останні 3 тижні. Серед цього мотлоху 8120 і Аміко - крутизна!   derisive.gif:2funny:

vitivan:

--- Цитата: DiD /7AHAC від 16:12:22, 07 Березня 2017 ---
--- Цитата: roger5000 від 13:28:10, 07 Березня 2017 ---я теж вважаю що 8120 це каміний вік і порівнювати його з vu solo mini , немає сенсу, ви б ще опен 800 згадали.

--- End quote ---
Пригадайте, що Бодян писав, років зо 5 тому: "Порівнювати тюнера можна лише в одній ціновій категорії". Навіть була тема з поділом на такі категорії.
А пишемо ми тут так багато в основному через свою бідність.
П.С. Ви згадайте скільки реального хламу було перешито за останні 3 тижні. Серед цього мотлоху 8120 і Аміко - крутизна!   derisive.gif:2funny:

--- End quote ---

ми обговорювали tiger z99vip. Ціна, якість, бонуси!

Це не бідність, а тупість. Скупий два рази тратить, або установщики не напрягаются і не пояснюють  людям, що є чуть дорожче але нормальна річ.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version