Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір супутникового приймача

<< < (79/89) > >>

vlad2019:
 slavon ,vitivan  ви що курите? тобто не мае грошей на мерс то треба пiшки ходити? а типу деву старого фордика нексии не влаштовуе? тема почалася про ресивер вартистю 1000-1200 гривень ! куди вас понесло??? е люди  яки на авто вартисть 50 тисяч$ дивлятся як на сами знаете що, можливо у вас козирни клиенти, яким чи 150-300$ не мае значення але я бачу, що форум видвiдують, люди середнього класу , и запитання було не глючний практичний 1000 грн + -

vitivan:
"покури" разом з нами, нема таких, якщо би були, то тебе завалилиб пропозиціями, як не маєш грошей то бери конченого сатінтеграла і насолоджуйся просмотром.

vlad2019:
переведи? пишеш не зрозумило що, якими пропозицiями мене мають завалити? я взагали нiчим не торгую!  попустися зi своiми понтовими ресами! зараз люди хотять побiльше i подешевше!

vitivan:

--- Цитата: vlad2019 від 17:37:25, 19 Листопада 2019 ---переведи? пишеш не зрозумило що, якими пропозицiями мене мають завалити? я взагали нiчим не торгую!

--- End quote ---

пропозиціями на твій запит.

vlad2019:

--- Цитата: vitivan від 17:36:31, 19 Листопада 2019 ---"покури" разом з нами, нема таких, якщо би були, то тебе завалилиб пропозиціями, як не маєш грошей то бери конченого сатінтеграла і насолоджуйся просмотром.

--- End quote ---
про сат интеграли ничого николи не писав хоть перший мiй пост почитай
Додано: 17:47:51, 19 Листопада 2019
--- Цитата: vitivan від 17:36:31, 19 Листопада 2019 ---"покури" разом з нами, нема таких, якщо би були, то тебе завалилиб пропозиціями, як не маєш грошей то бери конченого сатінтеграла і насолоджуйся просмотром.

--- End quote ---
ти ferrari катаеш?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version