Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір супутникового приймача

<< < (75/89) > >>

vitivan:

--- Цитата: pavlo8000 від 17:21:47, 16 Листопада 2019 ---До cgr. Бери uclan denis combo eu або uclan denis combo

--- End quote ---

https://sat-ukraine.info/index.php/topic,15212.msg163304/topicseen.html#msg163304

Vanes купив .....

seriy:

--- Цитата: pavlo8000 від 17:21:47, 16 Листопада 2019 ---До cgr. Бери uclan denis combo eu або uclan denis combo

--- End quote ---
Взяв я denis чисто із цікавості,більш глючного тюнера не зустрічав-використовую суто для супутникового в інтернеті постійно висне,думав він видає нормальну картинку на AV виході,а то навіть букви в меню не можна прочитати.Прийдеться пенсіонерам і решті власникам старих телевізорів пропонувати Xtra TV Box,в яких досить непогана якість зображення на аналоговому відео виході.

vlad2019:
Щось, нагородив ти у три корови! яке вiдношення мае денис до Xtra TV Box , усi пенсiонери мають швидкiсний нет? користуются онлайн сервicами ютубом?  Порекомендуй не глючний тюнер? у мене на denis працюе IPTV оператора , зашитий TRININI ще платний та безкоштовний сталкер! працюе усе нормально швидкicть по вайфай 38-40 , бувае зависае! якщо тикати туди сюди миж усими сервисами. Але загалом досить стабильно.

pavlo8000:
seriy не глючить, як ти пишеш тут. Не бреши! В мене за 2,5роки був не один Деніс. Юзаю тільки моделі Denis. Та пропонуй людям, що важаєш за потрібне. Не бачу проблем.
Додано: 07:14:28, 19 Листопада 2019У vitivan я би точно не радив тюнера купляти. Це не мої слова, а слова людей, які в нього брали товар!!! А як vitivan правив, удаляв мої пости, я вже промовчу!!! А так кожному вирішувати, в кого, за яку ціну,який тюнер  купувати.

vitivan:

--- Цитата: pavlo8000 від 07:05:34, 19 Листопада 2019 ---seriy не глючить, як ти пишеш тут. Не бреши! В мене за 2,5роки був не один Деніс. Юзаю тільки моделі Denis. Та пропонуй людям, що важаєш за потрібне. Не бачу проблем.
Додано: 07:14:28, 19 Листопада 2019У vitivan я би точно не радив тюнера купляти. Це не мої слова, а слова людей, які в нього брали товар!!! А як vitivan правив, удаляв мої пости, я вже промовчу!!! А так кожному вирішувати, в кого, за яку ціну,який тюнер  купувати.

--- End quote ---

Ти свої поради на базарі лохам будеш розказувати, люди хто бере в мене тюнера зразу відклики пишуть наприклад:

wadym

Користувач
    **
    Рейтинг: +26/-0
    [додати] [відняти]
        ICQ клієнт - 192682941

T2, Zgemma H9.2H,H7s,H9s E2 4k Sat і середнього класу приймачі.
« Відповідь #32 : 15:00:32, 07 Жовтень 2019 »

Цитувати
    Редагувати
    Видалити

Отримав вчора від vitivan тюнер Zgemma H7S 4K. Знайшов був дешевше (не набагато) такий же тюнер, але вирішив придбати у vitivan, так як хотілося, щоб тюнер запрацював прямо з коробки.  Враження від тюнера лише позитивні. Підключив, виставив свої дісеки, налаштував інтернет …і все заробило. Мультистрім з Астри показує лише 5 каналів. Сканував але більше нічого не знайшов, але це не критично, все одно його скоро закодують. Картинка на 32 дюймах Соні супер соковита. Рекомендую як продавця, так і тюнер. Дякую vitivan!     

і щось ти притих по Устим 4к , є брачок а ти мовчиш не розказуєш!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version