Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір супутникового приймача

<< < (68/89) > >>

petroman:

--- Цитата: Виктор Волошук від 20:27:00, 07 Березня 2019 ---Працював і з тиграми ,теж непогані тюнери,але зараз працюю тільки з сатінтеграл1228 .Як на мене з бюджетних самі кращі .
Додано: 20:31:31, 07 Березня 2019Ми й так на дні ,але не всі про це здогадуються.

--- End quote ---
U2B6 чим погані

vaping:
U2B6  теж непогані як намене 2 мінуси нема бонуса на киноскопних ТВ для бабушок шрифт дрібний, для себе жду, уклан устюм 4к коли програмісти обіщане ПО зроблять а то теж на борту енігма та дивлячись як просіла ціна мабудь вже не зроблять хоч в ютубі показували сере ПО

slavon:

--- Цитувати ---Нема Славона, на цю писанину  :2funny:
--- End quote ---
  An14  :2funny: ca.,

--- Цитувати ---Славон добрий вечір, з повагою до Вас мені пішов шостий десяток про сто стало ліньки не той захват що в 35 років
--- End quote ---
я також не далеко від Вас втік прошу пана - у мене йде до завершення 5 десяток, свій перший домашній приймач на Linux & E2 почав юзати в 40 років, до того про Linux чув віддалено на числених курсах по адміністуванню ОС та безпеці мереж років так з 10-15 тому... Серйозно зайнятися Linux як ОС РС  (робочих станцій та серверів) був змушений років 5 назад чисто з виробничих потреб ... після Windows все було досить незвично і дико, але нічого втягнувся ...

--- Цитувати ---До якого дна ми впадемо з такими фахівцями, не вже це ваш рівень "балалайка" ?  і форум позорите.

--- End quote ---
ну так - що є то є ...  :2funny:
не такий Linux страшний як про нього розповідають ... у більшості з вас усіх тут хто присутній на форумі є пристрої на ОS Android (планшети, смартфони, мультимедія-тв приставки, тощо). Android  це також Linux, ОС від Apple (Mac OS, iOS) на 50% Linux, решта це Unix FreeBSD та власні напрацювання ...  :2funny: ca.,

Моренко Сергій:

--- Цитата: slavon від 03:22:18, 08 Березня 2019 ---не такий Linux страшний як про нього розповідають
--- End quote ---
Згоден на всі 100%... Він зовсім не страшний, ці ресивери притягують до себе, функціональність підкупляє. я на приклад, ніколи не поставлю собі "шарманку".
А хто думає що ресивери на Linux з оболонкою enigma2 занадто дорогі та не доступні, знайте, що свій Dreambox 800 hd pvr я придбав всього за 500 грн. Новий...

vitivan:

--- Цитата: vasjabr від 08:10:19, 27 Червня 2019 ---Шановні фахівці! Дивлячись на розмаїття нових моделей супутникових приймачів задаюсь питанням: чи варто ремонтуватиSat-Integral S-1210 HD Aron  (зусиллями добродія vitivan)? Хотілося б почути Вашу експертну думку. Спасибі. ca.,

--- End quote ---

напиши пару слів, симптоми? тоді будем вирішувати.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version