Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір супутникового приймача
Моренко Сергій:
Також, для тих хто шукае гарнИй приймач 4к за не дорого, вартo звернути увагу на Vu+ Zero 4k.
vaping:
З спутниковими ресивирами знаюсь ще з часів Кетрейн ще зних айпі злітало, так при слові Енігма у мене уже болить голова ,поки тонко настроїш під себе, на форумах розкажуть де в тебе руки, та звідки вони у тебе ростуть на форумах перечитуеш кучу гілок по настройці, ну і кому це треба . Я гадаю якщо в тюнера нема рідного ПО а на борту Енігма то цей тюнер уже не підтримуїться програмістами і цікавий тільки для тих, хто любе покопатись в настройках а не переглядати передачі . Скажете один раз настроїв тай дивись так воно то так, але ж сьогодні аукаїться на оди ему, завтра треба щоб працювала шура другий ему Тому на тюнера з рідним по виходять обновлення а на енігмі сам довбеся .
Арчи®:
--- Цитата: vaping від 18:47:36, 07 Березня 2019 ---ще з часів Кетрейн
--- End quote ---
Один з перших приймачів на Енігма2,в народі званий ємним словом "каліка" :2funny: :2funny: :2funny:Звідси і залишилися у вас враження. :)
vitivan:
--- Цитата: vaping від 18:47:36, 07 Березня 2019 ---З спутниковими ресивирами знаюсь ще з часів Кетрейн ще зних айпі злітало, так при слові Енігма у мене уже болить голова ,поки тонко настроїш під себе, на форумах розкажуть де в тебе руки, та звідки вони у тебе ростуть на форумах перечитуеш кучу гілок по настройці, ну і кому це треба . Я гадаю якщо в тюнера нема рідного ПО а на борту Енігма то цей тюнер уже не підтримуїться програмістами і цікавий тільки для тих, хто любе покопатись в настройках а не переглядати передачі . Скажете один раз настроїв тай дивись так воно то так, але ж сьогодні аукаїться на оди ему, завтра треба щоб працювала шура другий ему Тому на тюнера з рідним по виходять обновлення а на енігмі сам довбеся .
--- End quote ---
Нема Славона, на цю писанину :2funny:
vaping:
Та просто дістало три дні на Опенбоксі 7 прожарився так повер ву і незапустив на Мкас, атюнер, теж опен 1 міні вийшла прошивка і аукаїться
Навігація
Go to full version