Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір супутникового приймача

<< < (54/89) > >>

Xamchik:

--- Цитата: slavon від 17:03:00, 12 Вересня 2018 ---нармальний сучасний HD тюнер на Е2 ціною приблизно 100$ США ... ca.,

--- End quote ---

Можете щось порадити дешевше але якісне.

slavon:
Прошу пана Ви визначіться що Ви хочете - дешеве чи якісне, бо якісне дешевим не буває ...  :2funny: ca.,

Xamchik:

--- Цитата: slavon від 18:37:40, 12 Вересня 2018 ---Прошу пана Ви визначіться що Ви хочете - дешеве чи якісне, бо якісне дешевим не буває ...  :2funny: ca.,

--- End quote ---

Я написав який бюджет в мене, спитав порады, а ви мені про те що якісне дешевым не буває, я і сам знаю.Було бы в мене 100-300 $ порады не питав бы. Проблема в тому що бюджет 1800 грн.

vitivan:

--- Цитата: Xamchik від 18:53:48, 12 Вересня 2018 ---
--- Цитата: slavon від 18:37:40, 12 Вересня 2018 ---Прошу пана Ви визначіться що Ви хочете - дешеве чи якісне, бо якісне дешевим не буває ...  :2funny: ca.,

--- End quote ---

Я написав який бюджет в мене, спитав порады, а ви мені про те що якісне дешевым не буває, я і сам знаю.Було бы в мене 100-300 $ порады не питав бы. Проблема в тому що бюджет 1800 грн.

--- End quote ---

Solo mini Satellite Receiver Enigma2 (OpenATV, OpenPLi,  Black Hole), + 1 рік VIP FULL сервісу  - 1260 грн.  Процесор Броадком, за таку ціну з бонусами ще і думати ....

Xamchik:

--- Цитата: vitivan від 19:22:53, 12 Вересня 2018 ---Solo mini Satellite Receiver Enigma2 (OpenATV, OpenPLi,  Black Hole), + 1 рік VIP FULL сервісу  - 1260 грн.  Процесор Броадком, за таку ціну з бонусами ще і думати ....
--- End quote ---

Дисплей є? Картоприймач є?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version