Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір супутникового приймача
СлаваУкраїні:
--- Цитата: vitivan від 13:28:25, 11 Лютого 2018 ---чи на телефоні є три поділки
--- End quote ---
Та каже, що 1-2. Недостатньо буде.
Ну, а взагалі я зрозумів про зовнішню антену, але ж в такому випадку потрібен і модем з гніздом для антени.
Всим дякую за поради, просто я думав, що можливий варіант якогось приймача без інету обійтись, та бачу, що це не можливо.
vitivan:
--- Цитата: СлаваУкраїні від 14:35:21, 11 Лютого 2018 ---
--- Цитата: vitivan від 13:28:25, 11 Лютого 2018 ---чи на телефоні є три поділки
--- End quote ---
Та каже, що 1-2. Недостатньо буде.
Ну, а взагалі я зрозумів про зовнішню антену, але ж в такому випадку потрібен і модем з гніздом для антени.
Всим дякую за поради, просто я думав, що можливий варіант якогось приймача без інету обійтись, та бачу, що це не можливо.
--- End quote ---
Хлопці робили кустарним методом, один кінець мідного дроту в антенне гніздо ЖПРС модуля приймача Скайбокс а другий кінець на дерево високе, сигнал зашкалював.
vasjabr:
Колись користувався мобільним модемом ZTE MF180- то від "польської" антени (решітки) до центрального виводу штекера під"єднував кусок дроту й обмотував кількома витками модем... Сигнал- максимум. ca.,
vladislavv:
Всім доброго дня)Стою серед вибором ресів Dreambox 900 ultra HD 4K або vu+ solo 4k. ціна і параметри майже однакові) хто що порадить!
Е, ще Zgemma H7s E2 4k значно дешевше, але чи зможе замінити ці реси по швидкості і якості? (рес ще сирий)
vitivan:
--- Цитата: vladislavv від 08:16:31, 18 Лютого 2018 ---Е, ще Zgemma H7s E2 4k значно дешевше, але чи зможе замінити ці реси по швидкості і якості? (рес ще сирий)
--- End quote ---
:2funny: сирістю і не пахне. Почитай уважно, зрозумієш.
Підтримка нового формата DVB-S2X
Original Enigma2 OpenATV, OpenPLi, EGAMI ...
http://images.mynonpublic.com/openatv/current/index.php?open=zgemmah7
http://mediasat.info/2015/06/03/dvb-s2x/
Main Feature: - 2*DVB-S2X + DVB-T2/C Three tuners
Для порівняння можливостей процесора:
Zgemma H7s E2 4k
Powerful Dual core 1700Mhz 12K DMIPS CPU
Vu+ Solo 4K
CPU Type ARM CPU (MHz) 2x1500 (10K DMIPS)
Навігація
Go to full version