Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір супутникового приймача

<< < (44/89) > >>

slavon:
дивно, дуже дивно, у мене немає з картинкою жодних проблем - але як кажуть на смак і колір товаришів немає ...  :2funny:
 тобі Вам треба шукати приймач на sh4 залізі бажано з Е2, колись були IPBox, Катріни ...  - зараз таких нових не знайдеш ...  :'(
У Openbox Formuler F4 Turbo кажуть картинка більш краща (чіткіша) ні у решти dreambox-подібних, U2C Denys H.265 кажуть також непоганий по якості картинки варіант ...  У нашого форумчанина і друга Vitivanʼа на сайті є Zgemma H7s E2 4k Satellite Receiver with 2*DVB-S2X + DVB-T2/C T  - але він трохи дорощий  ніж 100 баксів (3000 грн.) ...

vitivan:
Дякую, наразі нема, розкупили. Чекаю нову поставку  Zgemma H7s  і  DM 900.

Snoop:

--- Цитата: slavon від 09:30:37, 22 Січня 2018 ---
--- Цитувати ---аміко ален 8900 більш менш пристойна картинка
--- End quote ---
- якщо там пристойна картинка то я іспанський льотчик ...  :2funny:

--- End quote ---
Славік у порівнянні з дешевими приймачами 10-20баків там дійсно картинка на висоті! Я півроку дивився Q-03 mini а потім 8120 і був дуже здивований яку картинку він гарну дає у порівнянні з Q-03! і ще замітив на шпарку вкартинка краще чим на енігмі! Колись у вітавана знайомий брав вушку соло міні там теж картинка сподобалась!!!

andre33:
Вже деякий час користуюсь Zgemma H.S  E2 імідж OpenPli4 - то річ !
  зображення, якіть роботи , Шура і все інш на висоті ! An14 O0

oleh61:
1. колись переконався на Gi8180 і LED 40", що якість картинки залежить від іміджу - використовую BH , VTI -не тішив ...
2.навіть старенький ORTON 9500 на Е2 дає пристойну картинку ...
3.АА 8900 ,або GI8120 - не тішить якістю ...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version