Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір супутникового приймача

<< < (3/89) > >>

slavon:
Я б всеж таки трохи доплатив і взяв приймач на Linux, наприклад Amiko Alien Mini абоi Gi S-8120 Lite (Galaxy Innovations S-8120 Lite).

april:
Привіт всім! Хто що може сказати за Dreambox DM520 HD, ціна 3753 грн. Це оригінал 100%. Крім цього ще є та Dreambox DM525 по ціні 4170 грн., і ось такий AX 4K-BOX HD51 UHD DVB-S2 по ціні 5282 грн. 
Бачу Дріммультимедіа трохи попустилася :2funny:
Іхній флагман Dreambox DM900 Ultra HD зараз коштує 9500 грн. орієнтовно, це десь 330 у.е. Таких цін в них вжитті ніколи не було.
Конкуренція чуда робить :2funny:

vitivan:

--- Цитата: april від 21:36:46, 06 Лютого 2017 ---Привіт всім! Хто що може сказати за Dreambox DM520 HD, ціна 3753 грн. Це оригінал 100%. Крім цього ще є та Dreambox DM525 по ціні 4170 грн., і ось такий AX 4K-BOX HD51 UHD DVB-S2 по ціні 5282 грн. 
Бачу Дріммультимедіа трохи попустилася :2funny:
Іхній флагман Dreambox DM900 Ultra HD зараз коштує 9500 грн. орієнтовно, це десь 330 у.е. Таких цін в них вжитті ніколи не було.
Конкуренція чуда робить :2funny:

--- End quote ---

На підході точна копія DM.... Ultra HD і буде знову бюджетний Дрім.

tosat:
Дещо поясню на рахунок дрімів(це стосується любого товару): всі вони і робляться в Китаї, але оригінальні на відміну від клонів мають мін. гарантію рік, на заводах слідкують за якістю продукції, проводяться різні технологічні тести, встановлені оригінальні запчастини ( виявляється і радіодеталі китайці теж клонують часто не з тими параметрами вольтажу і потужності, що в свою чергу набагато зменшує саме надійність).
Так от саме смішніше коли товар китайський, але його клонують, щоб був ще дешевшим, це виходить що китайці підробляють свій товар, і мова стосується не тільки дрімів, але й тих самих Аміко, також Ю+Ду чи Соло,  зарядок акумуляторів IMax b6 і таке інше.
Я розумію, що лишніх грошей ніколи не буває, але нагадаю відому приказку: скупий платить двічі, тупий тричі, а лох-все життя, з цього виходить що всі останні ..?
Повторюсь: мова не тільки йде про тьюнери чи радіоапаратуру, а взагалі за любі товари: так наприклад хтось на круту тачку бабла не жаліє, а на нормальний телік чи тьюнер грошей нема.. derisive.gif
І те що ціна на оригінали ціна знижена раза в два говорить тільки про те що в розвиток софта та технологій грошей стали вкладати менше (конкуренція конкуренцією, але без вкладання коштів в розробку далеко не заїдеш на одних тільки клонах).
А про те як клони працюють всі прекрасно знають: як накриється то можна викинути на смітник..
До чого я веду:, просто пригадалась фраза sat-pl коли мова зайшла про тьюнери U2C mini: просто дехто не представляє що там всередині (які деталі) і ще має якусь надію на ремонт, так от ці тьюнери одноразові і як накриється наприклад від грози то тільки в смітник, мене здивувало навіть не це а той фактор що дехто думає що він купить ще один такий, бо він дешевий, це що виходить: після кожної грози купляти новий тьюнер ..?
Мені здається що це хибна філософія і любий товар як мінімум має відслужити років пять..
Ви ніколи не задумувались над тим чому і зараз старі тьюнери ще працюють хоч і морально застарілі..?
Що тут ще скажеш- вирішувати Вам..

vitivan:
ДМ800 - 800се клон  були надійними тюнерами малий відсоток браку, а з поломок в основному вхідний тюнер виходив з ладу. Займався з дрімами 8 років.  Приходили на ремонт в наш сервіс і багато оригіналів. Так що по статистиці виходу зі строю клонів і оригіналів можна посперечатися. Надіюсь що  Дрім... Ultra HD клон буде такий ж надійний, як і роботяги ДМ800.
Ну і знову ж таки ціна буде наполовину менша чим у оригінала. Так що .....

Доречі ДМ800 клон програмно підтримують і  зараз.  http://www.sat-universe.com/forumdisplay.php?f=375

Sim2-BlackHole_IPTV_Japhar_DM800HD_wIPTV_v22-Jasper-20170205

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version