Технічний відділ > Практика встановлення антен.

XtraTV і встановлення головки на Eutelsat 9B 9.0°E

<< < (7/16) > >>

bol128:
Всім привіт.Може вдалось комусь налаштувати 5 схід,9 схід на стандартні конвертори.Дякую.

Snoop:

--- Цитата: bol128 від 18:42:37, 15 Липня 2017 ---Всім привіт.Може вдалось комусь налаштувати 5 схід,9 схід на стандартні конвертори.Дякую.

--- End quote ---
якщо ти маєш інверто блек преміум вони легко налаштовуються вони трохи мають менший опромінювач (підрізається пласмаски з хотбірду і астри)!!! якщо дешеві то буде трохи важко хотбірд не буде ловити особливо хд-поляки!!! саме краще купити "морковку-помадку" і налоштовуєш без жодних проблем! тут трохи є фото https://sat-ukraine.info/index.php/topic,13635.0.html

bol128:
ВАУУУУ...Snoop ви ясновидець! *-IУ мене якраз Inverto BLACK Premium.Або щось з дісеком,або,далі цензура,на 9-му у мене повне zero.Дуже вдячний за допомогу.

roger5000:
треба тазік більший, на 85 непіде, на 90 йде якщо чуть змістити, то чіпляє, колись налаштовував собі.

Snoop:

--- Цитата: roger5000 від 00:03:09, 16 Липня 2017 ---треба тазік більший, на 85 непіде, на 90 йде якщо чуть змістити, то чіпляє, колись налаштовував собі.

--- End quote ---
віталік на 85 теж підійде сам пробував!
Додано: 07:19:25, 16 Липня 2017

--- Цитата: bol128 від 21:04:15, 15 Липня 2017 ---ВАУУУУ...Snoop ви ясновидець! *-IУ мене якраз Inverto BLACK Premium.Або щось з дісеком,або,далі цензура,на 9-му у мене повне zero.Дуже вдячний за допомогу.

--- End quote ---
я вам на увазі сінгли (твіни і квадри мають трохи більші бошки)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version