Приймачі DVB-S/S2 > Gi Phoenix, Gi HD Micro Plus, Gi Mini Plus
Gi Mini Plus - прошивка, список каналів, ключі
FC DK:
Не знаю як хто, але якщо я в чьомусь не розбираюсь я краще десять раз перепитаю, а потом зроблю.
Вибачте незнав що форум створений для того щоб читати, я думав що тут можна поспилкуватись.
*oohaa*
vasic:
--- Цитата: FC DK від 16:18:58, 29 Липня 2018 ---Вибачте незнав що форум створений для того щоб читати, я думав що тут можна поспилкуватись.
--- End quote ---
Модератори, може дійсно пора зробити мораторій на пости , на ,деякий термін для нових форумчан. Мінімальний екзамен також не зашкодить, які є надеяких Вам відомих сайтах.Останнім часом новоспечені форумчани відразу починають постити з претензіями на форум як тепер FC DK. Таке враження що FC DK засланний козачок...
arrows:
--- Цитата: FC DK від 16:18:58, 29 Липня 2018 ---я думав що тут можна поспилкуватись
--- End quote ---
можна і спілкуватися, але по тим питанням які не обговорювалися раніше або якщо по таких питаннях щось не зрозуміло. Це не "вконтакте" і не "однокласнікі" щоб спілкуватися аби як. Це технічний форум по супутниковому телебаченню і якщо його засрати аби чим, тоді важко шукати потрібну інформацію.
--- Цитата: vasic від 22:03:59, 29 Липня 2018 ---Модератори, може дійсно пора зробити мораторій на пости , на ,деякий термін для нових форумчан. Мінімальний екзамен також не зашкодить, які є надеяких Вам відомих сайтах.
--- End quote ---
Підтримую на всі 100%, я вже колись пропонував подібне, але ніхто не звернув уваги.
vasjabr:
Я теж пропонував кілька разів... Але віз і нині там. ca.,
vasic:
--- Цитата: arrows від 09:59:01, 30 Липня 2018 ---Підтримую на всі 100%, я вже колись пропонував подібне, але ніхто не звернув уваги.
--- End quote ---
--- Цитата: vasjabr від 14:31:54, 30 Липня 2018 ---Я теж пропонував кілька разів... Але віз і нині там.
--- End quote ---
Якщо модератори не чують думки ВЕТЕРАНІВ , порядку на форумі НЕ БУДЕ. Складається враження що модерів є забагато - де сім господинь , там хата неметена.
Навігація
Go to full version