Автор Тема: AF2018SE нема сигналу  (Прочитано 838 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sasha19722201

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 475
  • Рейтинг: +17/-0
AF2018SE нема сигналу
« : 04:41:53, 08 Жовтень 2016 »
Принесли на прошивку цей тюнер привезений з Німечини
стояло якесь Пз від Опенбокса(мабуть 100)але без ємулятора нажаль колега не спробував чи був сигнал до прошівки!
Прошили йому ДВБЕкстрімовську від 6318  і така бида не бачить сигналу ні на одному з супутників хоч 13/18 в впорядку і в меню підключення антени(верхній сигнал є)
Просто не можу зрозумити це софтова чи проблема залізяччя....????

Відсутній loza77

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 235
  • Рейтинг: +490/-33
AF2018SE нема сигналу
« Відповідь #1 : 06:51:00, 08 Жовтень 2016 »
Сигналу не буде , ця прошивка від іншого тюнера. Ваша ось тут - http://sat-ukraine.info/index.php/topic,12706.0.html

Відсутній sasha19722201

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 475
  • Рейтинг: +17/-0
AF2018SE нема сигналу
« Відповідь #2 : 15:45:07, 08 Жовтень 2016 »
Вже спробував від 2018 результат тойже - немає сигналу

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 140
  • Рейтинг: +164/-3
  • ^)
AF2018SE нема сигналу
« Відповідь #3 : 16:00:16, 08 Жовтень 2016 »
2018 і 2018SE це зовсім інші тюнера.Я давно таке мав що поставив нету прошивку- як результат відсутність сигналу(можливо сигнал був ,але зображення не йшло)
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 109
  • Рейтинг: +118/-0
AF2018SE нема сигналу
« Відповідь #4 : 16:44:02, 08 Жовтень 2016 »
Можливо підійде це для 2818SE, пробуйте... An14

Відсутній sasha19722201

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 475
  • Рейтинг: +17/-0
AF2018SE нема сигналу
« Відповідь #5 : 18:37:54, 08 Жовтень 2016 »
Спробував сигнал спочатку не пішов але я щераз пройшовся осцилом по живленню і виявив що погана фільтрація по 3.3 в
Замінив кондюк 1000 і тюнер ожив

 

Сила та якість сигналу з супутників 23,5Е 28Е 36Е 39Е 40Е 53Е 60Е

Автор axelfolРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 10
Переглядів: 978
Остання відповідь 08:36:42, 06 Листопад 2008
від Yaro
У Orton 4100C на частотах трансподеров(11766 H,12073, 12380)-27500 немає сигналу

Автор sergey111969Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 3
Переглядів: 3503
Остання відповідь 09:26:31, 21 Вересень 2013
від slavon
Така проблема: в тюнерах Eurosky (2 штуки) немає сигналу з антени.

Автор OgirokРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 21
Переглядів: 11503
Остання відповідь 12:22:42, 17 Лютий 2015
від iva3
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е

Автор slavonРозділ Dreambox

Відповідей: 18
Переглядів: 3280
Остання відповідь 12:17:30, 25 Вересень 2011
від slavon
Simple Satellite Scan - Пошук каналів + рівень сигналу

Автор BlackbotРозділ Плагіни

Відповідей: 0
Переглядів: 1738
Остання відповідь 12:28:53, 25 Липень 2010
від Blackbot