Автор Тема: Globo 6000 не показуэ  (Прочитано 2134 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 6000 не показуэ
« : 11:00:10, 01 Вересень 2016 »
Принесли в ремонт 6000-к як стандартно живлення - зробив.і вилизла цікава проблема   ---- сигнал бачить а ні на одному каналі немані відео ні звуку це прпицьому що висвічує меню тюнера і сигнал ок

Відсутній seriy

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 171
  • Рейтинг: +132/-0
Globo 6000 не показуэ
« Відповідь #1 : 12:09:03, 01 Вересень 2016 »
Конденсатор 47/400В у блоці живлення пробував міняти?
« Останнє редагування: 13:00:25, 01 Вересень 2016 від seriy »

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 6000 не показуэ
« Відповідь #2 : 15:22:22, 01 Вересень 2016 »
Блоки роблю не перший день це раз!
А по друге фіговий мережевий кондюк видно на осцилографі на раз
По третє підкидав робоблок з робочрго реса так що це не мій варіант
 

Відсутній Andersat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 144
  • Рейтинг: +71/-0
Globo 6000 не показуэ
« Відповідь #3 : 16:58:37, 01 Вересень 2016 »
У вашому випадку в першу чергу треба провірити сигнали транспортного потоку ( Transport stream), які йдуть від вч блочка до процесора. Виводи 21, 22, 23. 25 (потрібен осцилограф) І їхню цілістність від вч блока до проца .Не забути і про резісторну зборку на 22   Оми  ( вказано червоною стрілкою)   Причина також може бути як і у вч блочку, так і в процесорі.

Відсутній ora11

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +3/-0
Globo 6000 не показуэ
« Відповідь #4 : 15:59:08, 02 Вересень 2016 »
Був аналогічний випадок-обривRL4(75Om)
В державі не державною мовою мають право розмовляти:гість,невільник,окупант.
                                                                 К.Маркс

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 6000 не показуэ
« Відповідь #5 : 17:13:37, 19 Січень 2017 »
Пробував міняти вч блок - безрезультатно!
На вч блоці Transport stream сигнал є  я думаю що діло в проці

Відсутній vova-sp

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 145
  • Рейтинг: +60/-1
Globo 6000 не показуэ
« Відповідь #6 : 21:21:17, 20 Січень 2017 »
Шукаай мiж процом i вч блоком обрив 100% проц цiлий.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Globo 6000 не показуэ
« Відповідь #7 : 17:39:18, 21 Січень 2017 »
Було в мене таке саме, та і до речі в нашого адміна на тьюнері Bigsat 6500 Prima, вч блок теж міняв, не помогло, зв"язки вч блока з процом 100% цілі, висновок що теж проц, але міняти його на тому металоломі собі дорожче.. *-I
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7312
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2988
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2659
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2836
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5412
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan