Автор Тема: orton x80pr-рестарт  (Прочитано 1449 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній clott

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +20/-1
orton x80pr-рестарт
« : 10:30:34, 01 Серпень 2016 »
тюнер без антени вмикается без проблем,13-18в в нормі,з антеною -загружается і зразу старт знову.Перебрав живлення,поміняв мс34063.Ще,коли тюнер стоіть на каналі з V все в нормі,тільки переходиш на канал з Н-знову рестарт.18В не любить

Відсутній kcander

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 154
  • Рейтинг: +164/-1
orton x80pr-рестарт
« Відповідь #1 : 14:56:50, 01 Серпень 2016 »
Що з антеною?
Якщо гаразд перевірай кондюки
OPENBOX-X6 4W 5E 13E 56E 53E 75E 85E 90E
OPENBOX-X 800 4EW 5E13E 75E

Відсутній clott

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +20/-1
orton x80pr-рестарт
« Відповідь #2 : 07:34:22, 02 Серпень 2016 »
антена ОК,кондюки в БЖ і по ЛНБ нові >:(на пару днів відклав :o

Відсутній василь камад

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 79
  • Рейтинг: +3/-84
orton x80pr-рестарт
« Відповідь #3 : 08:52:31, 02 Серпень 2016 »
привіт . передивись дісед можливо коротить? підключи на пряму без дісед мало би показувати...............?

Відсутній clott

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +20/-1
orton x80pr-рестарт
« Відповідь #4 : 09:03:53, 02 Серпень 2016 »
хіба,що на цьому тюнері коротить,на сотні інших все ОК,напевно таки тюнер несправний

Відсутній hunterelectric

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 68
  • Рейтинг: +19/-3
orton x80pr-рестарт
« Відповідь #5 : 19:19:18, 02 Серпень 2016 »
з антеною -загружается і зразу старт знову.Перебрав живлення
100х25 и 10х50 меняй и буде кино.

Відсутній clott

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +20/-1
orton x80pr-рестарт
« Відповідь #6 : 08:03:00, 03 Серпень 2016 »
на жаль 10 на 50 міняв зразу,100 на 25 кіно не привіз :'(

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 346
  • Рейтинг: +337/-5
  • я
orton x80pr-рестарт
« Відповідь #7 : 16:14:44, 10 Жовтень 2016 »
на жаль 10 на 50 міняв зразу,100 на 25 кіно не привіз :'(

І я всі убиті бочечки поміняв, раніше помогло у цього паціента ні!!!

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
orton x80pr-рестарт
« Відповідь #8 : 21:03:45, 10 Жовтень 2016 »
Шановні: мені дивно з Ваших мук, більше ніж півроку тому придбав у нашого зьоми ось такий прилад: Измеритель C/ESR+CLF м63-V3 +внутрисхемный анализатор ESR
https://www.olx.ua/obyavlenie/izmeritel-c-esr-clf-m63-v3-vnutrishemnyy-analizator-esr-IDdJl8e.html і зараз ніколи не роблю лишніх рухів, тобто поміряв ЕСR, коли велике тоді заміна, навіть по вторинних колах живлення завдяки додатковому аналізатору в більшості випадків можна сказати який кондюк з двох підключених паралельно через дросель неякісний..
Там навіть алгоритм закладено так, що коли еср великий то показує занижену ємність на відміну від китайського капметра..
Зи.. Відпаювати нічого не потрібно-міряється на платі, є захист від заряжених конденсаторів, мав пару раз "іскру" при вимірюванні вторинних кондюків (деякі, особливо по 30 В заряд тримають довго..)
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

 

Orton 4060 CX на дисплеї "ASH"

Автор sasha19722201Розділ 4060CX

Відповідей: 2
Переглядів: 2975
Остання відповідь 08:10:55, 30 Липень 2015
від arrows
Orton 4060 CX на дисплеї коли ставлю прошивати пише "ASH" і не шиється.Що робити

Автор Ruslan1985Розділ 4060CX

Відповідей: 3
Переглядів: 2867
Остання відповідь 18:22:05, 29 Квітень 2014
від Ruslan1985
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 8
Переглядів: 15889
Остання відповідь 14:16:55, 12 Липень 2018
від wox-2
Софти (Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Opticum/Orton 4060CX

Автор bodyanРозділ 4060CX

Відповідей: 7
Переглядів: 15817
Остання відповідь 09:37:58, 29 Липень 2015
від bodyan
У Orton 4100C на частотах трансподеров(11766 H,12073, 12380)-27500 немає сигналу

Автор sergey111969Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 3
Переглядів: 4249
Остання відповідь 09:26:31, 21 Вересень 2013
від slavon