Приймачі DVB-S/S2 > U2C
u2c s+maxi і не максі проц та ремонт
bars:
--- Цитата: kovall від 08:45:37, 21 Липня 2016 ---u2c s+maxi і не максі проц та ремонт, зібрав 3 тюнера в одному по меню не можна лазити в другому лан в третьому не грузиться!!
відправив я їх де брав на агсат, там ботанік сказав проци треба, але ніхто не міняе гарантіі нема вони, не роблять короче говно сервіс, каки продаваки!!! хто ремонтував чи міняв проци може хтось підскаже та відремонтує?????
--- End quote ---
У мене теж саме. u2c s+maxi на моїх очах при перегляді пропав сигнал. Вїдправив в ремонт, та почув що я його грозою спалив (хоча грози і близько не було, але "они же спецы") і тому гарантії нема бо треба міняти проц і коштуватиме це 20$. Забрав назад. Інколи включаю на ньому iptv. Нема сигналу а так все інше працює. А може бути що це не проц а вхідний ВЧ блок?
Згоден з kovall сервіс гавно і ті хто торгує u2c s+maxi є непорядні люди.
arrows:
--- Цитата: bars від 19:45:53, 31 Січня 2017 ---А може бути що це не проц
--- End quote ---
Відповісти можливо лише після діагностики, не вірю жодним попереднім висновкам "експертів" поки сам не переконаюся.
bars:
--- Цитата: arrows від 20:16:12, 31 Січня 2017 ---
--- Цитата: bars від 19:45:53, 31 Січня 2017 ---А може бути що це не проц
--- End quote ---
Відповісти можливо лише після діагностики, не вірю жодним попереднім висновкам "експертів" поки сам не переконаюся.
--- End quote ---
То якщо полетів проц, тюнер має бути мертвим? Чому ж інше все працює? Чі я щось не розумію?
arrows:
--- Цитата: bars від 20:26:00, 31 Січня 2017 ---То якщо полетів проц, тюнер має бути мертвим?
--- End quote ---
Ні, бува таке що на одній ніжці пробій, а все інше працює.
gunsnick:
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи можна оживити u2c S+ ,якщо світить лише зелений світлодіод,через компорт нормально прошивається,а картинки на ТВ не дає. Спец міняв флеш.Нічого не дало. :o
Навігація
Go to full version