Автор Тема: Globo 6000 не включается  (Прочитано 2846 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 6000 не включается
« : 05:29:10, 06 Липень 2016 »
Вже перевыірений блок живлення,передня панель також ,заливав через джитаг перевіреній дамп залився без проблем!
Прошу допомоги що ще може бути бо на передній панелі навіть свитлодиод не світить

Відсутній kcander

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 154
  • Рейтинг: +164/-1
Globo 6000 не включается
« Відповідь #1 : 22:26:04, 06 Липень 2016 »
Мало інфи.
Як перевірив   БЖ?
Що з живленям проца?
OPENBOX-X6 4W 5E 13E 56E 53E 75E 85E 90E
OPENBOX-X 800 4EW 5E13E 75E

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 6000 не включается
« Відповідь #2 : 05:59:07, 07 Липень 2016 »
Блок живлення перевіряв осцилографом таі підкидував до робочого апарату!
На рахунок дивлень проца 3.3 примутне а от 1.8 немаэ

И от неможу зрозуміти з відки воно формується бо тут схема від оригінала не підходить бо в мене плата YW988-AE5.3
Нема стаба U4

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 198
  • Рейтинг: +275/-0
Globo 6000 не включается
« Відповідь #3 : 07:40:02, 07 Липень 2016 »
В цьому тюнері процесор STi5518 і живиться він від 3.3в і 2.5в (останню отримуємо з 3.3в через діод (або два паралельних) і ніяких 1.8в там нема.
А *корпус* і 5в на передню панель (на світлодіоди і м\с ) поступає?
Раз є осцилограф то дивимся що є на шинах DATA i CLOK м\с панелі.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 6000 не включается
« Відповідь #4 : 15:14:09, 07 Липень 2016 »
Звіряючись з схемою 133-3.11  85-2 133-3.11              32-3.11 88-2.52  148-0   193-0
На передній панелі 5в присутні а от на шинах DATA i CLOK ніякого сигналу немає

Відсутній kcander

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 154
  • Рейтинг: +164/-1
Globo 6000 не включается
« Відповідь #5 : 16:57:40, 07 Липень 2016 »
Якщо буде менше 2.5в проц незапуститься
OPENBOX-X6 4W 5E 13E 56E 53E 75E 85E 90E
OPENBOX-X 800 4EW 5E13E 75E

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 6000 не включается
« Відповідь #6 : 18:05:01, 07 Липень 2016 »
Может маэте схему цієї материнки

Додано: 20:02:22, 07 Липень 2016
А то я не пойму на яких ножках проца має бути 2,5
« Останнє редагування: 20:02:22, 07 Липень 2016 від sasha19722201 »

Відсутній kcander

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 154
  • Рейтинг: +164/-1
Globo 6000 не включается
« Відповідь #7 : 21:13:25, 07 Липень 2016 »
На жаль  немае. Пройдись по діодах не смд там їх штук 5. На катоді буде 3.3в
OPENBOX-X6 4W 5E 13E 56E 53E 75E 85E 90E
OPENBOX-X 800 4EW 5E13E 75E

Присутній loza77

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 318
  • Рейтинг: +527/-33
Globo 6000 не включается
« Відповідь #8 : 06:25:15, 08 Липень 2016 »
Живлення процессора 2,5 В має бути на 119, 122 виводах.

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 198
  • Рейтинг: +275/-0
Globo 6000 не включается
« Відповідь #9 : 06:42:22, 08 Липень 2016 »
Так по схемі 5000-го видно на яких виводах процесора  які напруги..??
Схем цієї материнки нема є тільки фото на теренах інтернета.
Без даних і клоків передня панель не засвітить

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7318
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2988
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2665
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2836
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5418
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan