Автор Тема: Не показують кодовані канали .  (Прочитано 3246 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
Не показують кодовані канали .
« : 17:58:34, 23 Травень 2016 »
Козаки щось дивне , шив на виїзді два рази ,
забрав до дому , ще дома разок зашив , навіть
в ручну пробував підредагувати Бісс ключі ,
всі ключі присутні а кодовані Бісс канали
не відкриваются , що за фігня ???
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Не показують кодовані канали .
« Відповідь #1 : 18:17:11, 23 Травень 2016 »
Козаки щось дивне , шив на виїзді два рази ,
забрав до дому , ще дома разок зашив , навіть
в ручну пробував підредагувати Бісс ключі ,
всі ключі присутні а кодовані Бісс канали
не відкриваются , що за фігня ???
У мене був один тюнерок 4160 (з карткоприймачем) він теж був глюковий, бісс канал відкривався через 2хв (стоячи на ньому) а переходиш знову на інший канал кодований теж чекаєш! Думаю у проці справа!!!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
Не показують кодовані канали .
« Відповідь #2 : 18:20:53, 23 Травень 2016 »
Ще замітив що коли стаєш на дійсно закодований канал ,
то пише " закодовано " , а коли на ті що мли би відкритися ,
просто темний екран і " закодовано " не вискакує .
Блк живлення підкидав інший , не допомогло .

Додано: 18:22:58, 23 Травень 2016
Думаю у проці справа!!!

Або у флешці , але ключі присутні .........
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 765
  • Рейтинг: +784/-666
  • ZTE Blade A520
Не показують кодовані канали .
« Відповідь #3 : 10:48:43, 24 Травень 2016 »
дійсно закодований канал ,
то пише " закодовано " , а коли на ті що мли би відкритися ,
просто темний екран і " закодовано " не вискакує .
виходить, що ключі він бачить, бо в мене так само коли наприклад ключ невірний. Попробуй видалити всі ключі, а потім стоячи на кодованому каналі натисни "info" та червону кнопку, і звідти ввести вірний ключ. Запрацює чи ні?
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Не показують кодовані канали .
« Відповідь #4 : 20:58:00, 19 Липень 2016 »
Пробував, не працює, ситуація така: коли нема біс ключа пише кодовано, коли він вірний - просто квадрат малевича, еджтажив, нічого не дало ..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Не показують кодовані канали .
« Відповідь #5 : 10:22:07, 02 Листопад 2016 »
Добавлю: ця злощасна материнка не відкриває ні одного кодування, навіть Mezzo, FTA канали без проблем, коли ключа нема: канал закодовано, якщо є то темний екран без відео та звуку і ніяких повідомлень.
Для профілактики поміняв RAM, флешку - без змін, де копати ..?
Проц ?
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

 

"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2994
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 12306
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудень 2019
від Diamond191986
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

Автор bodyanРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 1463
Переглядів: 119923
Остання відповідь 17:37:22, 13 Вересень 2020
від slava12
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 1731
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січень 2016
від MarunychYurii
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 19679
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січень 2019
від sasha19722201