Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Обговорення софтів
kripak:
1607-4 привіт всім!! всіх з новим роком! *-< підскажіть прошивку на 4 голови тобто з Астрою бо всі дають дамп без Астри.Напері дякую всім *-I
Android-80:
--- Цитата: kripak від 17:04:52, 10 Січня 2009 --- 1607-4 привіт всім!! всіх з новим роком! *-< підскажіть прошивку на 4 голови тобто з Астрою бо всі дають дамп без Астри.Напері дякую всім *-I
--- End quote ---
Тому дають без астри, бо нові софти не відкривають прем"єри!!! Астра "на халяву" наразі не актуальна...
WASJATKA:
yumatu 3329C 1.2.63 Sku english,turkish,arabic- мовне иеню невелике, телетекст теж на незрозумілій мові.Щось такого особливого небачу ІМНО.
decebel2:
9_4може в мене руки не звiдти ростуть,увесь вечiр просидiв,нiчого не зробив...шановнi,буду щиро вдячний за софт на 6 сп з свiженькими ключима(бажано1+1 також)...кому не важко,зробiть таку милiсть....наперед щиро вдячний.. *-P
WASJATKA:
--- Цитата: decebel2 від 22:00:13, 28 Січня 2009 --- 9_4може в мене руки не звiдти ростуть,увесь вечiр просидiв,нiчого не зробив...шановнi,буду щиро вдячний за софт на 6 сп з свiженькими ключима(бажано1+1 також)...кому не важко,зробiть таку милiсть....наперед щиро вдячний.. *-P
--- End quote ---
Я так розумію що софт на шість сопутників а яких? Якщо 1+1 то це
Sirius,Amos а ще чотири?
Навігація
Go to full version