Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Обговорення софтів
tosat:
так, якщо потрібен модулятор на старих прошивках, то тільки руцями.., недаремно існує приказка: "Без праці не витягнеш і рибки із водойми"...
і потрібно такі речі враховувати на майбутнє, деколи приносять 1 Мб Стронги 4402 щоб зробити 2+2, так я їх зразу відправляю за новим тьюнером...
tosat:
--- Цитата: sergeny від 18:25:36, 26 Вересня 2011 ---
Я колись наспір з сином(бо він "невстиг") за двадцять хвилин на самсунговми склав наші канали :2funny:
Ціна спора була 1000 грн *oohaa*
--- End quote ---
Зробив би за 15 хв. таке, але по-перше використав би таблицю Готсанюка і сканував тільки наші транспондери, крім того закинув би на комп та прогою Сетедіт 1.10 витер лишні, швидко поскладав і загнав назад у тьюнер..
До всього треба підходити з головою.. :)
sergeny:
В спорі була умова що пультом.!!!!
А на рахунок таблиць то і тоді були тільки на листочку частоти,хоч більшість з памяті.
Wasja:
--- Цитата: SatElit_in_Rog від 16:40:21, 26 Вересня 2011 --- An14 Вже показує - перебрав багато прошивок, працює тільки на лоадері 1.0.3. І, справді, на одній частоті. От тільки останній такий дамп знайшов за 2009 рік з актуальними на той час каналами. Порадьте де взяти останній список каналів? :)
Хотілось би знайти універсальне швидке рішення такої проблеми, ато по селах ше багато "Електронів"
--- End quote ---
В мене на такий випадок завжди у бардачку є розєм Скарт і паяльник пять хвилин роботи і телевізор вже через шнур Скарт-Скарт показує, а зображення набагато краще ніж через антенний вхід ca.,
v_vitaliy:
Підкажіть будьласк яка прошивка нормально дружить ш..ою екста і Viasat Baltic (5e) тюнер Globo4100.Наперед вдячний.
Навігація
Go to full version