Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Обговорення софтів
jocoka:
Нема Ау на ТПС и на Диги-тв
SHAH6000:
--- Цитата: kostchen69;18261 ---Доброго дня. Буквально на днях в продаж надійшли нові тюнера opticum 4100, які нічого спільного з старими 4100, або тюнерами покоління 3000-6000 не мають. При спробі прошивки іншим софтом крім оригінального, який невідомо де достати тюнер автоматично вимикається і загорається червоний світдіод. Як з цим боротися і де достати софт до цих тюнерів? комусь що небудь відомо?
--- End quote ---
У мене теж така проблема, я думаю що загрузчику уже кришка так що скоріше всього доведеться нам Jtag придбати:D :D :D
vadets:
Перепрошив вказанною програмою-все добре, але не показує мегаспорт і ще пару каналів в БІСС з Амоса. Може підскажете де є такий софт, що мае в собі ці ключі (в софті для Глобо 7010А є). Редактування трохи заскладне і вимагає пвного часу (раніше не робив). Може можна ввести пультом?
Volodya:
Vadets,в редактуванні нема нічого складного.Мав такуж проблему.Зайди в емулятор(9339),та зміни частоти в ключиках.У тебе в ключах,наприклад,на 1+1 стоїть частота 10722,а в списку каналів 10723,тому не показує.зміни частоту і все вийде.Бісс привязаний до частоти.
vadets:
Дякую Volody. В прошивці забито 9 ключів в БІСС. Частота не прописана (стоять 00000). Мегаспорт в списку був. Виставив 10722 і почав працювати. Намагався ввести ключ на 1+1 intern. не виходить (в списку не було). Ключ виставляю, але видно цього не досить. Не можу змінити дані по Type і по Inde. Ще хочу запитати чи підійде список каналів від Глобо 7010А, якою програмою можна загружати?
Навігація
Go to full version