Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Обговорення софтів

<< < (32/53) > >>

Олег:
Можливо я помиляюсь але на всіх глобоподібних редагуються списки по супутниках а фаворити не редагуються вони складаються так я виставлені в усіх супутниках

ded:

--- Цитата: Олег від 21:14:17, 16 Квітня 2010 ---Можливо я помиляюсь але на всіх глобоподібних редагуються списки по супутниках а фаворити не редагуються вони складаються так я виставлені в усіх супутниках

--- End quote ---
Так-Ти помиляешся!
На будь-якому глобоподібному тюнері-заходжу в Меню
-далі-Менеджер Тв каналів
-далі знаходячись в будь якому сателітному преліку-Жовта клавіша(пароль 0000)-активується функція редагування
-далі-з сателітного переліку йду у потрібний фаворитний розділ і редагую його!

Але з новим ПЗ функція редагування для фаворитів не діє!Караул!
Теж мені нове ПЗ!Повернення у Кам'яний Світ...

VictorZ!:
От до речі, може хто знає....  Софт до тюнерів Q-sat,  я його виклав в сусідній гілці....  Там назви каналів написані нормальними літерами, тобто кирилицею. Може, хто підкаже, за допомогою якої програми таке можна писати ? AliEditor не підходить - редагувати - редагує, але при заливці в тюнер відбувається....  не те, що треба...

jirik:
Таке питання,як прошити тюнер так,щоб залишилися свої канали,бо прошиваю дампом одного з користувачів,який виклали в сусідній темі,якщо удаляю канали з цієї прошивки відповідною програмою,то після прошивки цим дампом взагалі немає ніяких каналів,а якщо не удаляю,то будутьті канали які йшли разом з дампом цього користувача.Як це зробити?

SashaTv:
Зберігаєм на диск прогою Ali Editor DB4 UA список каналів в форматі ***.udf.Потім записуєм софт та окремо  збережений список.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version