Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Обговорення софтів

<< < (28/53) > >>

NAZAR:
у мене таке питання-э дамп з відредактованим списком каналів та ключів 1.2.58.Зегрузчик поміняв на 1.03.Чудово працює як на старих,так і на нових ортонах.Та от біда яка- :'(вийшла прошивка 1.3.11,на якій є "пізнавальні" канали SCT. :2funny:Як мені тепер залити канали ті що є на 1.2.58 а також бісові ключі у цей новий софт.Алімінінгом(тим,що ще робив на Глобо 7010А) пробував,не получається-тюнер не стартує.Знаю що можна руцями,але дрючитись пів дня-просто нема часу.Що порекомендуєте у даному випадку.

savsav:

--- Цитата: cgr від 16:06:20, 31 Січня 2010 ---а чим Ви заливаєте ваш список у тюнер,бо у мене список л"ється, а вмикаю тюнер списка немає?

--- End quote ---
Лив список,чим тільки міг з різними завантажувачами і різними прогами,в кінці тільки _ _ _ _    >:(

cgr:
аналогічно!!!що вже лишень не робив!!! >:( Прийдеться ручками робити!!

savsav:
  Треба тепер когось(хто добре вміє піднімати на випадок "проколу" аварійні тюнера) просити попробувати цей дамп і будемо знати,що до чого!?  Бо тоі прошивки нема на офіційному Трумені,так,як і на 7010А,які теж з новими можливостями по НЕТ-у "ходять"...  Це,або "сира" прошивка,або хтось,щось сам почав робити і видає таку "сімимісячну"...   :-Р

aktin:
Прошив 4100 новою прошивкою ноу проблем.Все процюе.100проц.ок. А от 7010 прошився але на пульт ,кнопки на морди не реагуе.меню стало як в smart mx04.На щастя старий софт залився без проблем.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version