Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Обговорення софтів
oleh61:
Канали появилися, але ж сигналу нема на самому транспондері і канали звісно не показують...може я щось не те
попробуй понизити частоту на пару одиниць ,іноді помагає при слабих сигналах і низьких швидкостях.
в мене ,наприклад, працює на 12733 derisive.gif,
це залежить від частотних характеристик конкретного обладнання-головки ,тюнера,кабеля.нічого тут дивного нема.канали можуть вмикатись з деякою затримкою,поки спрацює АПЧГ
oldmi:
Тільки що спробував залити цей софт (якраз займаюся прошивкой партії Ортонов), то після додавання транспондера 12735 V 6000 каналів відсканувалися, але не показували.... після заходу в меню побачив, що транспондер з якоїсь причини (до речі, вийшов він 30/30) вийшов з горизонтальною поляризацією, а не з вертикальною, в цьому ж підміню перемкнув на вертикальну і вийшов з меню, тюнер в черговий раз "зберігся" і .... все запрацювало. Вивід -возможен Глюк в софті
. А взагалі ти сильно по софтах не скачи, нічого на сьогодні нового ти там не знайдеш, а канали краще оновлювати ручками
oldmi:
--- Цитата: SashaTv від 16:11:43, 29 Листопада 2009 ---Який рівень сигналу на 12680 H 9404/Idealniy mir/?
--- End quote ---
Людина хоче дивитися Буковель, Малятко і Англійський клуб, а ти йому Ідеальний світ 1607-4
SashaTv:
На частоті 12735 транслюєтся канал Буковина,а про 12680-це просто для визначення рівня сигналу.Хіба ми знайомі?
oldmi:
Гаразд - проїхали, а назву каналу переплутав, напевно я Ющенко пригадав, він любить там відпочивати :2funny: :2funny: :2funny:
Навігація
Go to full version