Приймачі DVB-S/S2 > Tiger

Tiger X80 HD - прошивка, список каналів, ключі, biss

<< < (2/7) > >>

SERS3333:
Tiger X80 HD - прошивка, канали, ключі, ему, дамп, biss Tiger X80 HD - бюджетний супутниковий HD приймач

Активація емулятора: AUDIO + 000
Активація G-share: AUDIO + 666

Сумісні Wi-Fi свистки: на чіпсеті Ralink RT5370 або RT3070- наприклад Amiko WLN-870

Свіжі прошивки тут

Список основних каналів HotBird 13B/13C/13E 13.0°E Astra 4A 4.8°E Amos 2/3 4.0°W
 Tiger_X80_4W5E13E_sat-ukraine.info_170826.zip (28.48 Кб - завантажено 2286 разів.)

loza77:
Трошки не в тему - сьогодні взяв для тестування Tiger 4100 HD - на ньому Power Vu працює при вартості тюнера більше всього на 1$, корпус металічний, картинка цілком пристойна, платна ш...а працює нормально, з-місячну халяёвну ще не перевіряв.

april:

--- Цитата: bodyan від 21:12:37, 27 Січня 2016 ---Як приймач в роботі? Чи дійсно сильно нагрівається, чи присутнє розсипання картинки і т.д. ?
~22$ досить цікаво :)

--- End quote ---

Маю такий. Враження - добрі. Чи грється? - трохи є, але думаю це не критично. Щоб сипалася картинка - не замічав. Шара (платна) працює добре.  Якість збірки і матеріалу - на мій погляд добра. Висновок - варртий уваги. Одне тільки напрягає - там і мамка і блок живлення на одній платі. І ціна при оптовій закупці (від 5 шт.) 18 у.е., а від одної 19 у.е.

bad:
 На мою думку при різниці в 2-25$ можна з простих ресів злізати, тестував SKY PRIME M3, один в один як тигр 4050HD завод один різні замовники.Думаю реси одноразові щоб рік витримали !але зараз типу 4100 якість тоже ніякак!тигр як бюджет піде.

april:
Тестував тоже SkyPrime M3, є один нюанс у них - не зі всіма дісеками дружить, зокрема із ортонами в кожусі типу 2.0. ось таким
Тігер 80хд працював гуд а от скай прайм відверто не хотів, поки не змінив на  голд едішн  ось такий

SERS3333:
Викладаю осучаснені список каналів і софткам за проханнями друзів.
Ще вітаю всіх Петрусів з іменинами  *oohaa* *-P An14

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version